Najnovije

"ZNAČAJNA POHVALA" ZA MILOV REŽIM! Crna Gora i lažna država crtaju nove granice! Haradinaj: bili ste uz nas počevši od rata sa Srbijom!

„Crna Gora je nakon dugo vremena promijenila smer. U poslednjem ratu, neki od nas su kod njih našli utočište. Sada su priznali našu nezavisnost“, poručio je Haradinaj.

Milo Đukanović (Foto: predsjednik. me)

Bivši takozvani premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj izjavio je da će pitanje granice kod Čakora rešavati u dogovoru sa Crnom Gorom.

Predsednik partije „Alijansa za budućnost Kosova“ se sastao sa stanovnicima Rugove kod Peći i razgovarao o razgraničenju sa Crnom Gorom.

Haradinaj je izjavio da je Crna Gora bila korektna sa (tzv.) Kosovom „počevši od rata sa Srbijom“.

Komentarišući pitanje razgraničenja tzv. Kosova i Crne Gore, Haradinaj je izjavio da je bilo grešaka, ali da je o tom pitanju razgovarao sa crnogorskim liderima i da je verovao da će u saradnji sa njima biti postignut dogovor da se isprave greške.

„Sada nam se dogodilo to sa granicom, kao iznenađenje. Znamo da su istorija i prošlost bili teški, želimo da stvari uredimo. Sa Čakorom je napravljena greška. Shvatili su da nije u redu i njihova dva lidera se ne protive da se to popravi“, rekao je Haradinaj i istakao da „neće sebi reći da je nešto teško, dok ne vrati svaki kamen Čakora“.

Šta je Makron izjavio Dačići povodom Kosova, saznajte OVDE.

Izvor: in4s. net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA