Najnovije

Građani Beograda u roku od pola sata prekrečili uvredljive grafite protiv gej osoba!

BEOGRAD - Dva lica jednog istog grada. Ovako bi se u jednoj rečenici mogao opisati rat koji su danas u centru Beograda vodili građani koji su žvrljotinama i grafitima ostavljali pogrdne poruke učesnicima Parade ponosa, i po svemu sudeći, savesnih sugrađana koji ovakve uvrede u svom gradu ne dozvoljavaju.
Zastava pokreta Gej prajd (Foto: ru.wikipedia.org)

Zastava pokreta Gej prajd (Foto: ru.wikipedia.org)

U razmaku od samo dva sata fotoreporteri "Blica" zabeležili su vrlo zanimljiv prizor na Slaviji. Grafit "Neću tatu i tatu. Stop pederima" bio je ispisan preko cele fasade objekta prekoputa trolejbuske stanice u Ulici kralja Milana. Fotoreporter Blica ga je slikao u 11.05, a kada se istom stazom vraćao u 13.26, fasada je bila sveže prekrečena. Da nije reč o usamljenoj akciji, dokaz je identična situacija samo nekoliko metara dalje. Na prodavnici na Cvetnom trgu, velikim plavim ćiriličnim slovima u 11.08 sati fotoreporter slikao je preteću poruku "Neće šetati" i datum 28.10. za kada je najavljena Parada ponosa. U 13.30 ponovo je prošao pored prodavnice ali poruke više nije bilo.
Pročitajte još:

LONČAR: Marihuana samo u medicinske svrhe!

Humanitarne NVO na Kosovu povezane sa terorizmom!?

Blicu je u "Gradskoj" čistoći" rečeno da njihovi radnici takvo zaduženje danas nisu imali. To znači da se najverovatnije radi o sugrađanima koji su se sami organizovali, uzeli četke u ruke i prekrečili uvredljive poruke. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA