Najnovije

Život bez dece: Poznate i uspešne dame otvoreno o ovoj osetljivoj temi!

One su poznate i uspešne, ali i hrabre jer su jedne od retkih koje su za emisiju "Lično" pričale potpuno otvoreno o životu bez dece.

Foto-Jutjub

Društvo ume da bude surovo i osudi žene koje nemaju decu, ne pitajući se zašto je to tako. Da li nisu mogle da pronađu pravog partnera, da li se nisu kockice složile ili jednostavno nisu uspele iako su želele?

Pored toga zaboravljamo da žene imaju pravo na sopstveni izbor kada je ova tema u pitnju.

Violeta Dimitrić, poznata novinarka i autorka kultne emisije “Ni crno ni belo” na televiziji Kopernikus,otvoreno je pričala o pokušaju vantrelesne oplodnnje i o tome koliko je značajna podrška u tim trenucima.Ona je ogolila svoju intimu i time pružila podršku svim ženema koje se susreću sa ovim problemom, ali pokazala i da pored toga možete biti uspešni, nasmejani i srećni.

Sa druge strane Tanja Todorović, direktorka škole za specijalno obrazovanje Anton Skala iz Stare Pazove, istakla je da su svi učenici njena deca i naglasila da ljubav možemo da pronađemo u svim segmentima života i koliko je važno da je pružamo.

Dve dame su odgovorile na pitanja kako izgleda nositi se sa predrasudama i kako su se i same izborile sa sviim onim što se nameće ženama kao obaveza. Govorile su o njosetljivijim temama i intimi koje mogu razumeti samo žene. One su pokazale da možete biti srećni iako majčinstvo izostane.

Izvor:Pravda

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA