Najnovije

SRPSKA ODBRANA RUSIJE U OSINJEM GNEZDU NATO PAKTA: Hrvatsko klevetanje Putina razbijeno u startu!

Narodni poslanik SRS Nataša Jovanović diskutovala je u nedelju, na zasedanju skupštine NATO, u Londonu braneći Rusiju.

Putin (Foto: kremlin.ru/ Pravda)

Ona je posle iznošenja izveštaja o odnosu Rusije i NATO, koji je predstavio Hrvat Miro Kovač, rekla da dokument pun neistina.

- Izveštaj je pred nama 5 godina posle referenduma i ponovnog ujedinjenja Krima sa Rusijom, što je bila jasno izražena volja naroda da bude deo Ruske Federacije, što vama očigledno smeta. U izveštaju izvestilac kritikuje Rusiju za kako kaže nepoštovanje demokratskih procesa, a on dolazi iz Hrvatske gde su potpuno ugrožena prava Srba, gde je okupirana Republika Srpska Krajina koja pravno formalno postoji po rezoluciji SB UN - rekla je Nataša Jovanović. 

- U vezi odnosa Rusije i NATO, vi ste odbili svaki konstruktivni razgovor sa Rusijom i nastavljate sa provokacijama jer ekonomske sankcije nisu dale rezultat koji ste želeli. Danas bezbednost u Evropi najviše zavisi od toga kako razumete kolika je moć Rusije danas. Rusija poseduje najmodernije naoružanje koje niko drugi nema. Takođe, vi ste ignorisali sve predloge Moskve i nastavili sa otvorenim neprijateljstvom. Ovaj izveštaj je prepun pogrešnih stavova i zato predlažem da ga ne prihvatite - dodala je ona.

S kojim se Srbinom sastao Kurti i zašto pročitajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA