Najnovije

VATRENO RAZARANJE DŽIHADISTA: Ruska avijacija krenula u žestoko bombardovanje neprijatelja! Ovo je najveći napad ovog meseca!

Ruske vazduhoplovne snage sinoć su izvele svoj najveći napad u mesecu preko pokrajine Idlib, rekao je izvor sirijske vojske za Al Masdar NJuz.

Rusko bombardovanje (Foto: Jutjub)

Obraćajući se Al Masdaru iz južne krajine Idliba, izvor je rekao da je rusko vazduhoplovstvo izvelo teške udare nad gradom Raka, pokušavajući da uništi ofanzivne sposobnosti Hadžat Tahrir Al Šam-a.

Izvor kaže da su Ruske vazduhoplovne snage poslednjih nekoliko dana skoncentrisale svoje udare na Raku, jer veruju da je u gradu veliko prisustvo boraca Hadžat Tahrir Al Šam-a

Istovremeno, ruske letelice sinoć na severoistoku seoske oblasti pokrajine Latakija izveštavale su da su izvele nekoliko udara nad džihadističkim uporištem Kabani.

Ruske vazduhoplovne snage su, kako se izveštava, koristile svoje helikoptere za udaranje po položajima HTŠ i Turkestanske islamske partije (TIP) u Kabaniju.

Napad je imao za cilj da nanese veliku štetu džihadističkim odbranama, istovremeno sprečavajući ih da izvrše bilo kakve napade na sirijske trupe u tom području.

Turske snage krenule u ofanzivu na Manbidž! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA