Najnovije

STIGAO ODGOVOR IZ EU NA VUČIĆEVO PISMO: "S pažnjom pratimo slučaj navodnog trovanja Albanaca na KiM"

Portparolka EU Maja Kocijančič napisala je objavu na Tviteru povodom pisma koje joj je prethodno uputio predsednik Srbije Aleksandar Vučić u vezi sa aferom navodnog trovanja članova CIK-a na KiM.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

- Dragi predsedniče Vučiću, hvala vam na Tviter pismu. EU trenutno čeka rezultate istrage - napisala je Maja Kocijančič i dodala da misija EU za praćenje izbora na Kosovu s pažnjom prati slučaj.

Predsednik Aleksandar Vučić je ranije uputio pismo Maji Kocijančič u kome od nje traži da kaže da li su Srbi trovali Albance antraksom i novičokom i da, ako to nije istina, javno kaže ko je izmislio tu priču.

Podsetimo, centru za brojanje glasova Centralne izborne komisije, prošle nedelje je prekinut proces verifikacije glasova koji su stigli iz centralne Srbije zbog “mirisa koverti”, a neki do članova komisije tvrdili da su dobili alergiju nakon što su “dodirivali koverte”.

Iako je naknadno i zvanično saopšteno da nije bilo tragova otrova u krvi članova CIK, koji su bili u kontaktu sa kovertama, kosovsko tužilaštvo je saopštilo da o tom navodnom slučaju nastavlja istragu u inostranstvu.

Pufovci novom pesmom isprozivali Gorana Vesića! Više o tome OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA