Najnovije

VACIĆEVA STRANKA SVE JAČA: Miroslav Radovanović pristupio Srpskoj desnici!

Ugledni intelektualac iz Loznice Miroslav Radovanović izabran je na funkciju potpredsednika Političkog saveta Srpske desnice i predsednika Mačvanskog okruga ove stranke.

Radovanović i Vacić (Foto: Srpska desnica)

U saopštenju stranke se navodi da “Srpska desnica postaje sve prisutniji i značajniji politički faktor na našoj društvenoj sceni”.

Takođe ističe se da stranka pod vođstvom Miše Vacića okuplja u svojim redovima mnogobrojne nacionalne, veteranske, humanitarne i državotvorne pokrete kao i istaknute pojedince koji su se pozitivno istakli u svojim sredinama i oblastima života i rada.

Radovanović i Vacić (Foto: Srpska desnica)

“Radovanović je magistrirao 1985. godine književno–istorijske nauke na sarajevskom Univerzitetu. Mr Miroslav Radovanović iza sebe ima 88 naučnih radova objavljivanih u eminentnim stručnim časopisima kao i četiri publikovane knjige. Kao cenjeni stručnjak u svojoj delatnosti, Miroslav Radovanović ima i sjajnu višedecenijsku karijeru nacionalnog rada. U periodu 1991/1992. godine bio je zamenik ministra za obrazovanje i sport tadašnje Republike Bosne i Hercegovine, a narodni poslanik bio je u sazivima Skupštine Republike Srpske 1996/97. godine i 1998/2000. godine. Miroslav Radovanović bio je i predsednik SRS za Republiku Srpsku tokom 1998/2000. godine. Srpska desnica dobila je još jednog ispravnog čoveka i rodoljuba u svojim redovima. Uvereni smo da će Miroslav Radovanović svojim znanjem i zalaganjem doprineti još većoj popularizaciji Srpske desnice i opravdati ukazano poverenje”, ističe se u saopštenju Srpske desnice.

Pročitajte OVDE šta je Aleksandar Vučić pisao EU.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA