Najnovije

POKIDAĆETE SE OD SMEHA: Krimi komedija "4 ruže" otvara "Valter fest"! Igra opaka glumačka ekipa! (VIDEO)

Film reditelja Vasilija Nikitovića „4 ruže“ svečano će otvoriti filmski festival u Mladenovcu – Valter fest u četvrtak, 24. oktobra.

Plakat iz filma (Foto: Sinefest/filmstar)

Posle festivalskih projekcija na Filmskom festivalu scenarija u Vrnjačkoj banji i Filmskim susretima u Nišu, „4 ruže“ biće predstavljene publici na drugom regionalnom filmskom festivalu u organizaciji Centra za kulturu i turizam Mladenovac (24-27.10.)

Radnja filma, čiji scenario potpisuju Balša Labović i Vasilije Nikitović, odvija se pod okriljem beogradske noći u klubu koji će kao magnet privući galeriju likova željnih lake love, dobrog provoda i bezbrižnog jutra. U centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, naći će se jedan običan čovek. U pokušaju da pobegne iz tog sveta, on shvata da će uspeti jedino ako u pomoć pozove ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru.

U filmu igraju Miloš Samolov, Boris Milivojević, Dragan Gagi Jovanović, Srđan Todorović, Gordan Kičić, Nada Macanković, Milutin Milošević, Sonja Kolačarić, Dragana Dabović, Tara Toševski, Miljana Popović, Jelena Jokić, Marta Milosavljević, Tihomir Stanić, Jana Milić i drugi.

„4 ruže“ su snimljene u produkciji Kinooko Filma uz podršku Filmskog centra Srbije i Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Distributer filma je Filmstar.

Premijera „4 ruže“ zakazana je za 3. decembar u Sava centru, a od 5.12. prikazivaće u bioskopima se širom zemlje.

Do tada, upoznajte se sa „4 ruže“ na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

Pročitajte OVDE

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA