Najnovije

VUKADINOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Vučić se raduje ovakvoj opoziciji! Evo šta nam fali za revoluciju! (VIDEO)

Poslanik u Skupštini Srbije Đorđe Vukadinović izjavio je da opozicija svojim ponašanjem najvećim delom k radi za Vučića. On je gostujući u emisiji "Skeniranje" kazao da je bliži tome da treba izaći na izbore nego ih bojkotovati.

Đorđe Vukadinović (Foto: Jutjub)

"Iza priče o bojkotu postoji ta nada u revolucionarni scenario. Ali vi tu nemate kritičnu masu za tako nešto.  Opozicija nema tu armiju Čegevara. Ja u tome ne bih učestvovao, jer nisam pristalica takvih revolucija, ali bih to pozdravio. Ali ovo što se radi je kombinacija avanturizma i naivnosti ili bleferaja. U izjavama sve veća od revolucionarnosti , ali u praksi to nije tako, imate par desetina ljudi spremnih da nešto učine. To nije beznačajno, ali je nedovoljno ", rekao je Vukadinović.

On je dodao da je jasno da se pokušava da se" opozicija stavi pod jednu kapu, to može da razume ali da nije siguran da ta kapa zna šta radi, jer je jasno da takav stav vodi u ćorsokak ".

"I nije tačno da Vučiću odgovara da opozicija izađe na izbore. On želi upravo što sada ima pola - pola. Ako bi se prevagnulo da se ide na izbore, on i režimski mediji bi počeli da podržavaju bojkotaše. NJemu je bitno da se opozicija podeli ",kazao je Vukadinović.

On je dodao da poslednja istraživanja govore da to što su neke  stranke za bojkot ne znači da su i građani.

"Građani su nezadovoljni. I oni traže alternativu. To što će neke stranke bojkotovati izbore ne znači da će ih bojkotovati i nezadovoljan narod", istakao je Vukadinović. Autor i voditelj emisije Olivera Milivojčević.

Pročitajte OVDE  šta to Vučić misli kad kaže da je sada dobro što….a ima veze s Rusijom i Kinom.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA