Najnovije

MIŠA VACIĆ: San naših rodoljuba je konačno postao java! "S-400" i "Pancir S" u Srbiji!

Dolazak najmodernijih ruskih sistema PVO u Srbiju izazvao je u meni osećaj neopisive radosti jer se konačno obistinjuju moje prognoze i želje za što čvršćim vojnim, političkim i ekonomskim povezivanjem Srbije sa bratskom Rusijom.

Miša Vacić (Foto: Jutjub)

Piše: Miša Vacić, predsednik Srpske desnice

Srpsko-ruska vojna vežba „Slovenski štit 2019“ održava se uz prisustvo diviziona S-400 i baterije „Pancir S“ koji spadaju u najefikasnije oružje za odbranu vazdušnog prostora od svake moguće strane agresije. Svi se sećamo podmukle NATO podrške teroristima iz UČK i tzv. ArBiH u borbama protiv srpskih snaga koje su se branile sa neuporedivo slabijim tehnološkim naoružanjem od onoga čime je raspolagao agresor. Ova srpsko–ruska vojna vežba predstavlja odličan pokazatelj ubrzanog napretka u učvršćivanju savezništva između Srbije i Rusije jer se nikada nije desilo da sistemi ove borbene moći budu prikazani na delu na teritoriji ma koje strane države osim kod nas.

Smatram da je vežba „Slovenski štit 2019“ izraz najdubljeg uvažavanja i dogovora između dva vrhovna komandanta, ruskog predsednika Putina i srpskog predsednika Vučića! Kao lider Srpske desnice uvek ću pozdraviti svaki korak vlasti koji vodi ka evroazijskim vojnim i političkim integracijama jer je to jedan od ključnih spoljnopolitičkih smernica u programu Srpske desnice.

Ovim kratkim osvrtom na dolazak ruskih elitnih jedinica i tehnike PVO na srpsku zemlju želim da pozdravim sve one koji su omogućili da san mnogih srpskih rodoljuba konačno postane java. Uveren sam da će ovaj događaj postati i značajan istorijski datum u savremenoj srpskoj istoriji. Antisrpski i antiruski orijentisane organizacije, pokreti i političke stranke mogu biti sigurni da od sada više ništa na Balkanu neće biti isto. Pobeđuje politika nacionalne odgovornosti, zaštite nacionalnih suvereniteta i povratka na ispravljanje istorijskih nepravdi nanetih srpskom i ruskom narodu.

Živelo vekovno bratstvo Srbije i Rusije!

Pročitajte OVDE šta ruski mediji pišu o dolasku S-400 u Srbiju.

Izvor: Nacionalist

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA