Najnovije

ŠEŠELJ REŠAVA NAJAKTUELNIJE PITANJE U SRBIJI! Lider radikala otkriva kako da zadržimo rusko čudo S-400!

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj i ove godine je jedna od najvećih zvezda na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Na konstataciju da ima i onih koji komentarišu da je "S-400 stigao u Srbiju, a vojvoda Šešelj je na Sajmu", lider radikala se samo nasmejao, prihvativši šalu na svoj račun, a onda je otkrio kako da moćni ruski PVO sistem ostane u Srbiji.

- Ukoliko Srbija da Rusima vojne baze, diplomatski status osoblju i ostalo, onda bi S-400 sigurno ostao. Ja se nadam da će i ovako ostati, ali ne znam. Kad dođem na vlast, sve će biti drugačije - ističe Šešelj.

Na političke protivnike koji potpisuju peticiju za zabranu njegovog prisustva na Međunarodnom sajmu knjiga i ne obraća mnogo pažnju.

 - Mogu budale da rade šta hoće. Šta uopšte da odgovaram budalama, pa nisam pomahnitao. Otići ću kod njih da im potpišem tu peticiju. Ja samo zapisujem imena tih budala, a onda ću jednog dana krenuti da naplaćujem dugove - ističe predsednik SRS.

Vojni analitičar Aleksandar Radić izjavio je da je veliko pitanje kako će zemlje Evropske unije i regiona reagovati na vojne vežbe "Slovenski štit 2019" koje sprovode srpska i ruska vojska.  Pročitajte OVDE   šta je sve rekao.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA