Najnovije

ŠOKANTNO: Isplivao tajni plan za rušenje Vučića - On će biti novi predsednik Srbije?! (VIDEO)

Nikola Sandulović, lider Republikanske stranke i kako kaže, pretendent na korenite promene koji želi da ukaže na aktuelnu situaciju i da svoje mišljenje i savet kako prevazići velike nevolje koje su pred nama, to je uradio u novom šokantnom videu.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

- U Srbiji je trenutno nezapamćena diktarorska mreža kriminala u svim porama društva, otimanje dece, stanova, političkih progona, plašenja ubistvima, prebijanja.. poznatih metoda u vreme ozloglašenog Slobodana Miloševića. Vučić je sa svojim idejnim ocem Šešeljem i pratećom ekipom iz SPS, nastavio uništenje srpske nacije i društva u celini… Srbi koji su odlučili da ostanu i da spreče ovo zlo su dokaz da je srpski inat proradio i da će se svim silama suprotstaviti tome, rekao je Sandulović u svom obraćanju putem video snimka.

- Vučić je na kraju političke karijere, fizički nesposoban da sprovede na pravi način sve što je zamislio i mentalno opasan jer ima poluge vlasti kao i sucidalan, svestan svoje bolesti koja savladava svu silu kojom se služi ovde. Sam njegov odlazak će biti buran kao sva njegova vladavina. Ipak ukazujem na veću opasnost od izazivanja bratoubilačkog rata, a to je dan D. Ko će sesti na kormilo posle njega? Ko je ta ličnost koja će to uspeti? A taj neko je dogovorio način predaje vlasti Vučića i eventualnog aboliranja saradnika koji će biti svedoci. Odlazak će biti buran i on će izabrati način na koji će otići, naglašava Sandulović.

- Želim da građanima Srbije da na ovaj način otvorim oči, ne da sebe reklamiram kao jedinog političara kojem treba da date svoju budućnost u ruke. Savetujem da dobro razmislite i dobro obratite pažnju ko je od nas šta stekao u politici, ko je šta ispunio onda kada je mogao, jer opasnost je veća od samog dana D koji se približava, naglaso je Sandulović i otkrio ime političara, kako kaže Vučićevog zamenika, a prema njegovim informacijama.

Saznaćete ko je u pitanju ako pogledate video. U pitanju je prava “bomba”. Procenite sami da li je Sandulović dobro obavešten i upućen u ovaj scenario.

Pročitajte OVDE  šta to poturaju Srbiji.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA