Najnovije

ILIĆ: Nemoj da se femkamo, svi zajedno na crtu Vučiću!

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da „nikako ne treba dati šansu Vučiću da vlada još četiri godine, što mu se omogućuje bojkotom izbora“. 

Velja Ilić (Foto: Jutjub)

„Mnogo je da se Vučićeva vlast produži još mesec dana. Mnogo nam je svaki novi dan. Oni su uništili sve što su mogli da unište. On ima idealnu situaciju. Ubacio klicu razdora u opoziciju i mi šta radimo samo se svađamo i preganjamo ko je za izbore ko je za bojkot. Nemoj više da se femkamo, moramo svi zajedno da izađemo na crtu Vučiću. To je jedini način da ga pobedimo“, rekao je Ilić i dodao da je „najgora stvar koja Srbiji može da se desi to da Vučić dobije dvotrećinsku većinu i vlada kako on hoće“.

Ilić je upitao šta je vlast u  Srbiji uradila na evrointegracijama za osam godina. 

„NJima su puna usta Evropske unije ,a mi smo sada dalje od EU nego pre osam godina. Tada bar nismo imali vladu Haradinaja koju je podržavala Srpska lista  i takse. Nismo imali nešto u šta nas guraju i gde Srbiji preti potpuna propast ,a to je taj neki novi balkanski savez u koji treba da uđemo sa Albancima, Makedoncima, Crnom Gorom i Kosovom. To je priznanje Kosova na mala vrata. I Vučić se time hvali. Srbiji u tom savezu preti potpuna propast. To je otvoreno tržište i oni će moći da kupuju zemlju i da se naseljavaju kako hoće, a mi ćemo bežati iz Kragujevca , Čačaka, Užica kao što su pred njima bežali Srbi sa Kosova“, istakao je Ilić. 

Ilić je kazao da vlast sve čega se dohvati uništi. 

„Sve što sagrade to se poruši za mesec dana. Inženjeri i stručna javnost treba da pokrenu peticiju i da traže da se Zorani Mihajlović oduzme pravo da priđe gradilištu. Ona sve čega se dohvati to se sruši. Autoputevima mora da se upravlja. A ne samo izgradite ih i napravite gužvu, ne može da se uđe u Beograd satima. Putarina je najskuplja u celom regionu, to je pljačka naroda. Tako oni pune budžet“, istakao je Ilić. 

On je dodao da u SNS „niko ništa ne zna i da su svi nepismeni „: 

„Tamo je najveće muško Ana Brnabić. Svi ostali su i za to sumnjivi“, kazao je Ilić i dodao da se „Kosovom bavi Marko Đurić koji ne može da brine sam o sebi ,a kamoli da rešava tako važno pitanje“. 

On je istakao da je ovoj vlasti „potrebna gvozdena metla koja će ih počistiti i raščistiti sa Vesićima, Trivankama, Dinkićima jednom za svagda“. 

Predsednik Nove Srbije je upozorio da je „velika zagađenost o kojoj se priča ovih dana , ne samo posledica meteoroloških uslova , već i dovođenja prljavih tehnologija u Srbiju“. 

„Oni dovode fabrike sa prljavim tehnologijama. Deponije nisu rešene . Kada se zapalila deponija u Vinči ceo Beograd smrdi. Isti je slučaj sa još mnogim gradovima u Srbiji. Mi imamo epidemiju kancera,a s ovim zagađenjima smo još u većem riziku. Niko ne brine o zdravlju nacije. Oni samo brinu o svojim interesima i interesima svoje familije i kumova“, rekao je Ilić. 

Odgovarajući na pitanja novinara zašto se ne raeguje i ne gasi požar na Staroj planini, Ilić je kazao da je „vrlo moguće, sudeći po reakciji nadležnih, da je u celu priču umešana mafija i da tu ništa nije jasno“.

„Niko ne reaguje. Zna se da takav požar može da se ugasi samo avionima iz vazduha. A oni se tamo šetaju po Staroj planini i izjavljuju da je sve u redu, a planina gori li gori, požar bukti. A od nadležnih niko ništa ne preduzima da se situacija stvarno i efikasno reši“, zaključio je Ilić.

Pročitajte OVDE  ko kaže da Albanija i Kosovo moraju u da napuste ideju o Velikoj Albaniji!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA