Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NAJOKORELIJI ČEČENSKI ZLOČINAC DOLIJAO: Specijalna jedinica KORD likvidirala opasnog prestupnika!

Ukrajinska policija je pokušala da uhapsi opasnog kriminalca poreklom iz Gruzije, Šotu Čičiašvilija. Tom priliko je angažovana specijalna jedinica KORD. U pucnjavi ranjena dva specijalaca, doj je prestupnik likvidiran.

Specijalna jedinica KORD (Foto: jutjub)

U rejonu ukrajinskog glavnog grada, organizovana je akcija hapšenja kriminalnog autoriteta Šote Čičiašvilija. Ovaj istaknuti član nadaleko poznatog gruzijskog podzemlja se nastanio zadnjih godina u Ukrajini. Čičiašvili je čečenskog porekla. Kriminalac je lociran u selo Hotjanovka, pošto je zapucao na jednog specnazovca tokom rutinske kontrole. Prilikom njegovog hapšenja angažovana je specijalna jedinica KORD.

Tokom pokušaja ulaska u objekat (kontejner) Čičiašvili je zapucao na grupu za upad. U rukama je imao dva pištolja. Tom prilikom je pokušao da pobegne, ali je u opštoj pucnjavi pogođen velikom količinom metaka.Prilikom razmene vatre Čičiašvili, koji je inače slovi za veoma opasnu osobu veštu u baratanju oružjem, uspeo je da rani i dva specijalca. NJih je od fatalnih povreda spasila balistička oprema koju su nosili.

U Gruziji je ovaj kriminalac osuđen na 22 godine zatvora. NJegova grupa se bavila otmicama bogatih ljudi i preprodajom oružja. Novac koji je na ovaj način stekao davao je islamskim terorističkim grupama koje su delovale na prostoru Čečenske Republike. Hapšen je i na teritoriji Ruske Federacije.

Pod svojom kontrolom je imao nekoliko organizovanih kriminalnih bandi. Ove grupe su bile uglavnom sastavljene od Čečena. Smatra se da je pod njegovom kontrolom bio odred u kome je bilo oko stotinjak okorelih kriminalaca. Pre ulaska u kriminal Čičašvili je služio specijalnoj jedinici MVD Gruzije.

Pošto je odslužio osam godina robije, on je amnestiran iz gruzijskog zatvora 2013.godine. Odmah posle toga je otišao za Ukrajinu. Nije za sada poznato sa čime se sve bavio u ovoj zemlji. ali se pretpostavlja da je deo svojih kriminalnih poslova premestio u ovu zemlju.

Pogledajte OVDE kako izgleda raketa kojom su Huti gađali Saudijsku Arabiju!

Izvor: bog-rata.com

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA