Najnovije

IZ SERGEJOVOG ŠTABA PORUČUJU: PSG će se odazvati dijalogu u skupštini, ako dobije poziv!

Pokret slobodnih građana (PSG) Sergeja Trifunovića još nije dobio zvaničan poziv za učešće u dijalogu o izbornim uslovima, uz posredovanje Evropskog parlamenta, a ukoliko ga dobiju, odazvaće se.

Sergej Trifunović (Foto: Jutjub)

- Još nismo dobili zvaničan poziv, ukoliko ga dobijemo sigurno ćemo se odazvati i prisustvovati sastanacima - rečeno je Tanjugu u tom pokretu.

Poziv, odnosno pismo predsedavajućeg Spoljnopolitičkog odbora Dejvida Mekalistera i Nacrt programa su preko Narodne skupštine u petak dobili šefovi poslaničkih grupa.

U dopisu, u koji je Tanjug imao uvid, navodi se da šefovi poslaničkih grupa na razgovore mogu da dođu u pratnji još jednog politčara i političkog savetnika.

Svi će, kako se navodi, imati po pet minuta da govore o svakoj temi, među kojima su mediji, uloge REM i RTS, finansiranje kampanja...

Razgovori o izbornim uslovima će se održati 9. i 10. oktobra, a sa srpskim političarima će, bez prisustva medija, razgovarati Eduard Kukan i Knut Flekenštajn, koji će posle svake od predviđene tri runde saopštavati šta je dogovoreno.

Otvorena birališta za oko 1,9 miliona birača! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA