Najnovije

ASAD: "Tramp je najbolji predsednik koji je Amerika ikada imala", evo zašto ...

Za sirijskog lidera Bašara al-Asada, Donald Tramp je najbolji predsednik kojeg su Sjedinjene Države ikad poznavale, jer je otvoren i ne krije svoje ciljeve.

Asad (Foto: SANA)

Donald Trump je najbolji predsednik u istoriji SAD-a jer otvoreno iznosi svoje ciljeve, poput spremnosti da preuzme kontrolu nad naftnim poljima, rekao je sirijski predsednik u intervjuu za sirijsku nacionalnu televiziju.

“On nije najbolji zbog dobre politike, ali zato što je najtransparentniji, otvoreno govori: “treba nam nafta”, “Želimo se rešiti toga i toga”, “tražimo uslugu za koju nudimo novac”. To je politika Sjedinjenih Država. Šta može biti bolje od iskrenog neprijatelja?”

Sudeći prema njegovim rečima, američki predsednici su i dalje zločinci koji ponekad dobivaju Nobelovu nagradu za mir, kada u stvari služe interesima lobija.

U istom je intervjuu Asad izrazio sumnju u smrt al-Bagdadija koju je 27. oktobra najavio Donald Tramp, a 31. oktobra potvrdio ID. Prema njegovim rečima, Vašington još nije pružio dokaze o smrti ovog teroriste. Američki predsednik je takođe rekao da su američki vojnici eliminisali potencijalnog naslednika al Bagdadija, ali nije naveo njegovo ime; ni mesto gde je ubijen.

"Rusija i SAD će biti saveznici i u Trećem svetskom ratu". Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: logicno.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA