Najnovije

USTAŠKE PROVOKACIJE NE PRESTAJU: Kolindina frizerka odlazi u SAD ako Srpkinja bude prva dama!

Renata Vinšek, frizerka hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, objavila je da će se iseliti u SAD ako Kim An, supruga predsedničkog kandidata Miroslava Škore, koja je po ocu Srpkinja, postane prva dama.

Kolinda Grabar Kitarović (Foto: predsednica.hr)

Vinšekova je to objavila na svom Fejsbuk profilu. Ona je, inače, bila stilista mnogih poznatih Hrvata - od Franje Tuđmana, Tereze Kesovije, Sanje Doležal pa do Kolinde. Statusom na toj društvenoj mreži Vinšekova je podelila "tugu, očaj i razočaranje", upitavši šta ako sledeća prva dama Hrvatske bude Srpkinja.

Obratila se Kim An Škoro, koja je u intervjuu za Jutarnji list govorila, između ostalog, o svome dedi, Srbinu iz Hrvatske. Kim An je ispričala da je njen otac 2009. godine imao zadušnice u pravoslavnoj crkvi Sveti Nikola u Monrovilu u američkoj saveznoj državi Pensilvanija, gde je i sahranjen.

Hrvatski nedeljnik Novosti, koji objavljuje Srpsko narodno vijeće, naveo da je "za rasiste sa makazama u rukama to nešto uistinu neoprostivo, stoga je Renata Vinšek potrčala da prebroji krvna zrnca Škorine supruge i da utvrdi da je to, kako kaže, presedan u svetu".

- Tužno ako prva dama Hrvatske slučajno budete vi, gospođo Kim, sa srpskim krvnim zrncima, venčani u pravoslavnoj crkvi. To će biti presedan u svetu, a moja Hrvatska i mi Hrvati, poznati kao nikad složniji, imaćemo Srpkinju za prvu damu. Tužno, ne mogu sakriti svoje razočaranje, pa ću ja u Ameriku, gde ste vi bili za vreme rata. Eto, kolo sreće se okreće, došlo vreme da tamo uživam i pišem pesme. Bog i Hrvati - napisala je na Fejsbuku frizerka Vinšek.

Dodik izjavio da BiH srlja u propast! Više o tome OVDE.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA