Najnovije

ZAPAD VRŠI NOVI UDAR NA SRBE: Posle ekonomije i medija udarili su nam na ono najsvetije (VIDEO)

Slobodan Stojičević, autor knjige "Mrežni rat protiv Srba", u novoj epizodi emisije "Tema" objašnjava kako je uspeo da tačno predvidi pravac pritisaka SAD i Zapada na Srbiju i otkriva da se pojačava pritisak na SPC u cilju izazivanja raskola. Stojičević je za svoj istraživački rad u Rusiji dobio nagradu "Bronzani vitez", a njegova knjiga je tamo objavljena pod naslovom "Mrežni rat protiv Srba - lekcija za Rusiju"

Slobodan Stojičević (Foto: Helm Kast)

Stojičević kaže da su SAD kontinuiranim mrežnim ratom stavili pod punu kontrolu našu ekonomiju i medije i da time "drže u šaci" i aktuelnu, ali i svaku buduću vlast u Srbiji.  

Stojičević je otkrio da se mrežne tehnike ratovanja koriste i na srpskoj političkoj sceni, i da ih upotrebljava kako vlast tako i opozicija koje, kako on konstatuje, zastupaju istu politiku i odanost Zapadu. On prognozira da će nakon što su obavili posao u sveri ekonomije i informisanja, Amerikanci sada pojačati pritisak na SPC kako bi izazvali raskol i oslabili je.

On govori o konkretnim frakcijama unutar SPC koje bi mogle da budu žarište za sukob.

Knjigu “mrežni rat protiv Srba” možete kupiti u knjižarama Delfi, naručiti na telefon 063 102 28 55, ili putem interneta na linku OVDE. Čitaoci iz inostranstva knjigu mogu kupiti u elektronskom formatu na linku OVDE.

Emisija “Tema” se realizuje u saradnji portala “Pravda” i produkcije “Helm Kast”, autor i voditelj je Igor Marinković.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA