Najnovije

MORALES POD IMPROVIZOVANIM ŠATOROM PROVEO PRVU NOĆ U EGZILU! "Boli me odlazak, ali vratiću se joj jači!" (FOTO/ VIDEO)

Bolivijski predsednik Evo Morales otputovao je u Meksiko gde je dobio azil, nakon što je podneo ostavku pod pritiskom protesta.

Morales (Foto: Jutjub)

Morales, koji je ujedno i prvi predsednik izabran iz redova autohtonog naroda Bolivije, u Meksiko je otputovao avionom meksičke vlade iz bolivijskog grada Čimore, prenosi Rojters.

On je na Tviteru potvrdio da je stigao u Meksiko i napisao da ga boli odlazak iz zemlje iz političkih razloga, ali da će se vratiti jači i energičniji.

Morales je na toj društvenoj mreži objavio i fotografiju na kojoj se vidi kako leži ispod improvizovanog šatora napravljenog od ljubičastog ćebeta i ispod koje je napisao kako je proveo svoju prvu noć u egzilu.

"Ovo je bila moja prva noć nakon napuštanja predsedništva i pod prisilom državnog udara. Veoma sam zahvalan svojoj braći iz saveza Tropik of Cočabamba na pružanju sigurnosti i nege", napisao je Morales.

Pre nego što je Morales otputovao u Meksiko, vojska je saopštila da će se pridružiti policiji u patroliranju ulicama, a nakon što su, u protestima koji se u toj zemlji održavaju od izbora održanih krajem oktobra, uništene četiri policijske stanice.

Pitanje Sirije ne rešava se u Vašingtonu, jasno je da Asad ostaje na vlasti. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA