Najnovije

SPECIJALNA OPREMA ZA DODIRIVANJE SRPSKIH PISAMA! Novi vid ugnjetavanja Srba u dugačkom nizu! Zašto Evropa opet ćuti?

Kada prištinske privremene "vlasti“ broje glasove pristigle poštom iz Srbije onda su obučeni u specijalnu opremu kao što su svojevremeno u sedištu Pentagona u napadima antraksom putem pisama radile službe bezbednosti SAD-a ne treba da čudi.

Glasanje (Foto: jutjub)

Piše: mr Vladimir Prebiračević, direktor Srpsko-Ruskog centra “Majak”

Da li na Kosovu i Metohiji ljudi previše gledaju Američke serije B produkcije u kojima svaki pad kola niz liticu znači i spektakularnu eksploziju kao da ima tona eksploziva u njima a u ovom slučaju da se pisma iz Srbije pregledaju kao da su nađena u nuklearnom reaktoru Fukušime posle incidenta i eksplozije.

Da li su kao i u Fukušimi kada su Japanci shvatili razmere ekološkog incidenta se javili stariji od šezdeset godina kako bi na odgovoran način prema mladima i budućnosti Japana očistili teren pritom primajući na sebe radijaciju koja će im sigurno naneti štetu po zdravlje i život.

Ali zato sačuvati mnoge živote za uzvrat. Da li su i na Kosovu ispod tih specijalnih odela bile starije osobe od šezdeset godina, po uzoru na odgovorne Japance, koje su svesno ušle u rizik da bi zaštitili mlade na Kosovu od Srpske poštanske agresije.

Čuli su Albanci na Kosovu kako se na mnogim mestima po svetu podmetalo raznim nazovi hemijskim napadima kao u Siriji mnogo puta kada se pokušavalo svaliti na Asada da je zver koja ubija decu hemijskim oružjem i kako je to još jedan od mnogih razloga zašto ga treba svrgnuti sa vlasti i uvesti toliko “čekanu” demokratiju na Bliski istok naravno po cenu nafte i gasa ali to je mala cena tako reći cena je prava sitnica koja treba da se plati za demokratske tekovine koje zapad tako velikodušno nudi svuda.

Cela farsa je na nivou spaljivanja plazma keksa koje smo mogli gledati direktno u medijima gde Albanci gle čuda ovaj put ne spaljuju crkve i manastire srpske baštine registrovane u UNESKO-u nego se svete keksu i majonezu jer su ti proizvodi dokaz za Srpsku agresiju što bi Hrvati rekli Velikosrpsku agresiju.

Albanci pošto nemaju svoju istoriju jer su im naciju i državu stvarali Austro-Ugari i Italijani upravo da bi i bili kontra tas na vagi protiv Srba prisvajaju naše spomenike, istorijske ličnosti pa i Manastire i srednjevekovne gradove a sutra će reći da je i taj keks i majonez njihov i da ga oni nisu spaljivali nego termički obrađivali u naučne svrhe.

Mada nije to ono što je najgore jer od njih se ovakve gluposti mogu i očekivati jer i nisu sposobni za nešto pametnije. Problem je što cela zapadna civilizacija gleda ove necivilizacijske postupke počevši od žute kuće pa na ovamo i ćuti i ne reaguje. Uporni su i dosledni u ćutanju i još više u ne reagovanju pa samim tim i podržavanju onih koji sva ova zlodela čine ne kažnjeno. A pritom nama drže slovo svaki put.

Kako bi Sergej Trifunović rešio problem Kosova, pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA