Najnovije

MOĆNA PUTINOVA AVIJACIJA NAPRAVILA PAKAO DŽIHADISTIMA: Ruske vazdušne snage likvidirale na desetine terorista u Idlibu (VIDEO)

Najmanje trojica terorista ubijena su tokom dana u seriji ruskih vazdušnih napada, koji su ciljali uporišta džihadista u gradu Marzita na jugu sirijske provincije Idlib.

Ruski avioni su nemilosrdno bombardovali neprijateljske položaje (Foto: Jutjub)

"Broj ubijenih može da poraste, jer je veliki broj ranjenih u redovima džihadista, a neki od njih su u kritičnom stanju", prenose lokalni mediji.

Međutim, jedan vojni izvor je preneo da među terorističkim grupama koje su u ovoj oblasti okupljenje oko Hadžata Tahrira al-Šama ima na desetine mrtvih, a još je veći broj ranjenih. Ova informacija još nije potvrđena.

Ruski i sirijski ratni avioni tokom dana bombardovali su položaje džihadista u gradovima Tramla, Al-Naker, Mišerfah, Kafr Nabl i Hizaren.

Ruski vojni helikopteri bombardovali su u subotu položaje militanata u okrugu Tal Tamr. Prema izveštajima iz Tal Tamra, ruski vojni helikopteri kružili su iznad grada Ras Al Ajin.

Ruska vojska je patrolirala u okrugu Tal Tamr, pošto u ovoj oblasti dolazi do čestih sukoba između Sirijske arapske armije (SAA) i terorističkih grupa.

Pročitajte OVDE kakav su debakl džihadisti doživeli u sukobu sa SAA.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA