Najnovije

ŽABAC ODLUČIO DA PROGOVORI O UBISTVU ČUMETA! Legija ga je hteo mrtvog po svaku cenu! Nudili su mi pola miliona evra!

Nebojše Tubić Žabac (58) kontorverzni biznismen iz Novog Sada tvrdi da mu je Milorad Ulemek Legija nudio pola miliona evra da bude mamac za klopku u kojoj bi ubili Surčinca LJubišu Buhu Čumeta (55).

Nebojše Tubić Žabac (Foto: jutjub)

On navodi da je Legija bio besan što Čume hoće da izda "zemunce" i da nije žalio para da ga vidi mrtvog.

- Pripadnici zemunskog klana su posle otmice otišli u Francusku da se zezaju, trošili su pare. Kada su se vratili, bili su pohapšeni. Čume se družio sa ljudima bliskim vlasti i sa svojom elitom iz policije, pa su "zemunci" utripovali da ih je Čume izdao i odlučili su da ga ubiju - rekao je on.

Milorad Ulemek Legija uzeo je četiri miliona od otmice, priča Tubić. Prvi je bio otet Vuk Bajrušević, a Legija je tad uzeo pola, a ostatak dao "zemuncima" da podele. 

- On je bio ta spona između otmičara i žrtvine porodice. Bio je garancija da će sve proći u redu ako se novac isplti kako je naloženo. Tako je bilo i kad su oteli Miškovića, za sat vremena su uzeli 8 miliona! Legija je tad odmah uzeo četiri i to mu se osladilo - kazao je Žabac.

- Gde je ona pi*ketina Čume, je l dolazio ovde? Navuci ga da dođe ovde, dobićeš 500.000. Kažem ja: čega 500.000? Alo, nisam ja cinkaroš, Čume je moj drug, a do juče je bio i vaš - ispričao je Žabac.

Tubić je kazao i da su Čumeta hteli da ubiju u Zemun Polju, ali je tada stradao njegov telohranitelj.

- Posle Legija i Rambo (Nenad Bujošević) koji je bio najbolji miner odu i miniraju Čumetovu firmu. Razneli su mu mašine koje je uzeo na lizing, a Čume je posle toga pobegao. Krio se jedno vreme u Zagrebu kod našeg zajedničkog prijatelja. Znao sam to, ali nisam hteo da kažem ovima (zemuncima). Bili su mu za petama pa je pobegao u Tursku. Bio je uvek za korak ispred njih, ali da je potrajalo, stigli bi ga - naveo je Žabac.

Šiptari pokušali da raznesu Visoke Dečane! Kako je sprečen teroristički napad, saznajte OVDE!

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA