Najnovije

NIKČEVIĆEVA KAŽNJENA ZBOG GOVORA MRŽNJE, PA NASTAVILA: „I nije hram nego sram, sudijo!“

Suspendovana službenica Ministarstva spoljnih poslova Crne Gore Mirna Nikčević moraće da plati novčanu kaznu od 600 evra zbog objava na Fejsbuku u kojima je napisala je niz fašističkih komentara, između ostalog, da bi Hram Hrisovog Vaskrsenja trebalo zapaliti, i „sva goveda tamo“.

Mirna Nikčević (Foto: fejsbuk)

Ona je na Fejsbuku vređala pravoslavne vernike koji su se na Trojčindanski dan okupili ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Nakon što je suspendovana posle užasnih i uvredljivih poruka na račun učesnika Trojičlindanskog sabora, krenula je u juriš na mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

Uz zastrašujuću fotografiju na svom „Fejsbuk“ profilu ona je napisla:

“ Govor mržnje? Koliko puta su razapeti (Hrist) pa zatim oni koji oduzimaju pare Ristu i njegovoj pastvi. Hoće li se formirati, konačno, predmet protiv ove karikature moralne, ljudske? Pitam za komšije, balije“.

Takođe, Nikčević proglašena je krivom i novčano je kažnjena zbog vređanja verskih osećanja Irene Tatar, ugrožavanja javnog reda i mira i ugrožavanja lične bezbednosti.

Bivša službenica je prokomentarisala današnju presudu u svom maniru i na svom Fejsbuk profilu napisala sledeće:

“Ako je neko voljan da drugome istera 600 eura iz džepa nakon što je efektno odradio sve da taj drugi ostane bez primanja, dovoljno je da kaže da se oseća ugroženim zbog poruka u inboxu. Takođe, meta treba da mu/joj bude osoba za koju zna da nikad nikome ne bi naudila, i koja nije prekršajno kažnjavana, pa da bi sudija uzela u obzir olakšavajuće okolnosti, poput lošeg imovinskog stanja, samohrani roditelj i sl… E da, izvinite, takav neko ne postoji među mojim prijateljima, barem ne više. I nije HRAM nego “SRAM”, sudijo!„.

Bugari prete Severnoj Makedoniji da zaborave na EU! Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: in4s. net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA