Najnovije

OČAJNIČKI POTEZI PRIŠTINE! Optužili srpske studente za ubistvo Olivera Ivanovića

Takozvana kosovska policija, nakon 22 meseca istrage, traži pomoć javnosti u identifikovanju dve osobe za koje navode da su osumnjičeni u slučaju ubistva Ivanovića. To pokazuje o kakvim je neozbiljnim ljudima reč - smatra Aleksandar Vučić

Takozvana policija Kosova (Foto: kosovopolice. com)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su dva mladića, koje je policija lažne države označila kao osumnjičene u slučaju ubistva Olivera Ivanovića i pozvala javnost da ih identifikuje, zapravo studenti u Kosovskoj Mitrovici. Dodao je da su saslušani, da su se srpskim vlastima javili sami, da su došli s roditeljima, i da su bili spremni na poligraf.

Takozvana policija, nakon 22 meseca istrage, traži pomoć javnosti u identifikovanju dve osobe za koje navode da su osumnjičeni u slučaju ubistva Ivanovića, a koji su, kako tvrde, uslikani u severnom delu Kosovske Mitrovice na dan ubistva Ivanovića.

Vučić kaže da to pokazuje o kako je neozbiljnim ljudima reč u Prištini. Kaže da je iz arhive Bezbednosne agencije izvučena ta fotografija.

Studenti iz Prokuplja

- Reč je studentima, ni o kakvim ubicama, Ivanu Dimitrijeviću i Milošu Radosavljeviću - jedan (Ivan) rođen u Prokuplju sa prebivalištem u Kuršumliji, koji je student u Kosovskoj Mitrovici, na master studijama, naveo je Vučić.

Miloš Radosavljević, iz Prokuplja, takođe s prebivalištem u Kuršumliji, student je Tehničkog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, a povremeno boravi u studentskom domu u tom gradu, dodao je.

Vučić je rekao da su obojica ispitana, da su ih doveli otac i majka kad su videli fotografiju u medijima, kao i da su bili spremni na poligraf.

- Inače, bili su na kolokvijumu - dodao je.

Vučić je rekao da je istraga ubistva Olivera Ivanovića jedno od ključnih i prioritetnih pitanja za Srbiju. Uprkos činjenici da nam ni na koji način nisu omogućili da vodimo racionalnu istragu, ni pristup licu mesta, dodao je.

Šta se tačno desilo prilikom potpisivanja Dejtonskog sporazuma? Tajnu otkrivenu posle 24 godine saznajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA