Najnovije

POGLEDAJTE UŽIVO KAKVA JE SITUACIJA ISPRED RTS! ĐUKANOVIĆ: Članovi SNS da ne dolaze u Takovsku! (VIDEO)

Simpatizeri “1 od 5 miliona” i pristalice opozicije predvođeni Boškom Obradovićem okupili su se večeras ispred RTS-a, gde je od 21 sat najavljeno gostovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Sa jednog od protesta ispred RTS (Foto: Jutjub)

Lider Dveri Boško Obradović je ranije na Tviteru preneo poziv "1 od 5 miliona" koji se pojavio na društvenim mrežama "Dođi i pitaj Aleksandra Vučića ono što RTS neće", a potom jutros objavio: "Ko to kaže da Vučić ne sme večeras da dođe u 21 sat uživo na emisiju Upitnik na RTS jer ga ispred ulaza čekaju studenti i građani da ga nešto priupitaju?", a potom i pitanje "Hoće li doći u Upitnik na RTS u Takovskoj ili bežite da snimate u Košutnjaku".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uključio se večeras u program TV Pink i reagovao povodom najave dela opozicije da će se okupiti ispred RTS-a uoči njegovog gostovanja na toj televiziji.

Vučić: Neću da bežim, večeras stižem na RTS

- Dobio sam posle šest meseci poziv i prihvatio sam da odem na RTS, da iznesem šta je to što smo uradili i šta ćemo napraviti u narednom periodu. Biću na svom radnom mestu baš u to vreme kao što je zakazano. Nisam snimao emisiju, neću ići na Košutnjak. Biću na RTS. Predsednik Srbije ne sme da ne ode, i to nije lično pitanje, to je za ljude koji moraju svim slobodnim i pristojnim građanima da ugrožava bezbednost - rekao je Vučić uoči gostovanja.

Narodni poslanik Vladimir Đukanović je, gostujući na Pinku, apelovao je na članove SNS da ostanu suzdržani, da ne reaguju i da ne dolaze pred RTS.

Pročitajte OVDE   još detalja o ovom događaju visokog rizika.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA