Najnovije

OVO DOMAĆI MEDIJI NE SMEJU DA OBJAVE: Dok je Vučić bio na televiziji njegove pristalice napolju tukle građane! (VIDEO)

Deo prosvednika okupljenih u inicijativi "1 od 5 milona" okupila se večeras ispred zgrade Radio televizije Srbije gde je gostovao predsednik Aleksandar Vučić. Okupili su, kako su rekli, da bi Vučću "postavili neka pitanja koja RTS neće".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić (Foto: predsednik. rs)

Ali pred zgradom RTS-a se pojavio i 30-ak Vučićevih pristalica koji su krenuli dobacivati i naguravati se sa okupljenima protiv Vučića, a neke su i izudarali što pokazuju snimci koji su objavljeni. Na njima se vidi kako se jedan od Vučićevih pobornika u dva navrata zaleće na skupinu njegovih protivnika i udara ih. 

Intervenisala je policija koja je razdvojila dve skupine. Osim uniformisane policije bio je prisutan i značajan broj policajaca u civilu.

Vučić se gostujući u emisiji osvrnuo na protestante. Kazao je da je "činjenica da neko pokušava nekome zabraniti da dođe u emisiju" dodajući da je pokušaj zabrane nečijeg kretanja fašizam.

"Itekako dobro znam da moram da budem taj koji će da pokazuje 10 puta manje snage nego što je ima i da stvari uvedemo u mirne vode. A neko traži incidente. Oni meni ništa ne mogu, mogu samo da me ubiju", rekao je Vučić. 

Tea Vukadin, jedna od tri studentkinje koje su Vučića čekale na ulazima u zgradu RTS-a, smatra da je predsednik namerno izbegao susresti se sa demonstrantima, ali je kazala i da će ga čekati dok se emisija ne završi.

Vučić je inače tvrdio da je na RTS došao peške, međutim N1 javlja da do susreta sa protestantima nije došlo ni kad je dolazio u zgradu RTS-a ni kad je odlazio iz nje.

Zaleteli se mercedesom na predsednika! Više o tome pročitajte OVDE!

Izvor: index. hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA