Najnovije

ŠARENILO ŽANROVA: Nova bioskopska ponuda od 7. do 13. novembra, zadovoljiće sve ukuse (VIDEO)

U repertoaru Sinepleks 4D Delta Sitija, Sinepleks Ušće Šoping Centar i Sinepleks BIG Beograd bioskopa za period od 7. do 13. novembra, našli su se jedan otkačen animirani film, novi film rađen po priči Stivena Kinga, epski spektakl i poznata hit opera.

Dr. Slip (Foto: Plakat)

Na repertoaru ove nedelje nalaze se tri nova naslova i jedna Metropoliten opera:

,,Porodica Adams”- Spremite se da pucketate prstima! Porodica Adams se vraća u bioskope u prvoj animiranoj komediji o najšašavijoj porodici. Možda ste mislili da je vaša porodica čudna, ali neobična, bizarna i potpuno originalna porodica Adams će vas naterati da ponovo razmislite.

Sinhronizacija: Srđan Timarov, Dušica Novaković, Katarina Gojković, Đurđina Radić, Tamara Aleksić, Marko Vukomanović, Marko Marković, Dobrila Ilić, Dragan Vujić Vujke, Jadranka Selec, Milena Moravčević, Dušan Kaličanin, Milan Tubić, Anja Orelj, Nikola Nemešević, Miroljub Turajlija, Stefan Živanović, Bojan Hlišć.

,,Dr Slip” - Stiven King je 2013. godine javnosti predstavio roman ,,Doktor Slip” i objasnio da je reč o nastavku kultne priče ,,Isijavanje” koju je proslavio DŽek Nikolson 1980. u istoimenom filmu kultnog reditelja Stenlija Kjubrika. Dr Slip, odnosno dečak Deni Torens iz ,,Isijavanja”, u ovom filmu je četrdesetogodišnjak koji pati od istih demona alkoholizma i nasilja koji su opsedali i njegovog oca. Torens počinje da koristi svoj dar kako bi komunicirao s umirućima u lokalnom hospicijskom centru, a njegova priča doživljava zaokret nakon što upoznaje mladu devojku koja takođe ima „sjajne”moći.

,,Bitka za Midvej”- Epski spektakl o bici za Midvej, glavnoj prekretnici na pacifičkom frontu tokom Drugog svetskog rata s bogatom glumačkom ekipom i rediteljem ,,Dana nezavisnosti”. Bitka kod Midveja započela je 4. aprila 1942. godine. Bila je to odlučujuća pobeda SAD protiv Japana za vreme Drugog svetskog rata. Tokom četverodnevne borbe u vazduhu i na moru, brojčano nadjačana vojska SAD uspela je da uništi i četiri japanska nosača aviona i izgubi samo jedan svoj, Jorktaun. Japanska mornarica je do tada bila nepobediva.

Metropoliten Opera

,,Madam Baterflaj”- Hui On glumi Ćo Ćo San, posvećenu gejšu koja daje sve za Amerikanca, pomorskog oficira Pinkertona, u čijoj ulozi gledamo Andrea Karea. Elizabet De Šong je posvecćena Suzuki, dok u ulozi Šarplesa gledamo brazilskog baritona Paula Szota. Pier Giorgio Morandi diriguje prelepom, atmosferskom režijom Entoni Mingela.

Pročitajte OVDE  sve o dokumentarnom filmu o Tusti, harizmatičnom frontmenu kultnog pank benda KUD Idijoti.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA