Najnovije

STRANI PLAĆENICI VRŠLJAJU PO MREŽI I SISTEMIMA: Dok se NATO raspada, njegove "pudlice" na zadatku!

Nakon izjave predsednika Francuske Makrona i predsednika SAD Trampa da je NATO u fazi raspadanja, da mu spasa nema i da je besmisleno sve vezano za ovu družinu, crnogorska vlast ćuti. Vlada Crne Gore je ugurala državu u ovu ratnu organizaciju imajući 85% Crne Gore protiv tog ulaska u ratni savez.

NATO u Crnoj Gori (Foto: gov. me)

Odgovorno bi bilo da se makar neko od vlasti oglasio, pa čak i, ne bi bilo iznenađenje, manipulisao tuđim izjavama – „šalili su se Makron i Tramp“;.

Očigledno je da crnogorska vlast čeka instrukcije kako i šta da kaže. Spoljna, vojna – svaka politika Crne Gore je diktat od stranih država, pa ne iznenađuje i sada da čekamo „goluba pismonošu“.

Ali, kako ne bismo zaboravili na „pretnje“ hibridne, nehibridne, ruske hakere i razne strane službe „koje rade na rušenju crnogorske demokratije i države“, danas se oglasio Milan Jovanović, iz Digitalnog forenzičkog centra Crne Gore. Prosvetlio nas je novim terminom, da uplašeni narod „duma“ – DIPFEJK (duboka laž).

Objašnjava stručnjak Atlanskog saveza u Crnoj Gori, digitalnog forenzičkog centra, kako je ovo velika opasnost jer je moguće simulirati cele video poruke, manipulisati fotografijama. „Do sada se oko 96 odsto slučajeva “dipfejka” odnosilo na “ubacivanje” odabranih ličnosti u lažne pornografske video-zapise, dok je u ostalih četiri odsto “dipfejk” korišćen za podrivanje zapadnog sistema vrednosti, srozavanje kredibiliteta njihovih političara, javnih ličnosti… Nije samo Zapad na meti. “Dipfejk” ide dalje…“, saopštava ekspert.

Četiri odsto za podrivanje zapadnog sistema vrednosti?

Slušajući žalopojke ministra odbrane, ministra unutrašnjih poslova, „nezavisnih analitičara“, slušajući kako nabrajaju koliko je „mala i napaćena crnogorska demokratija“ dala sebe u odbranu od hibridnih napada, čovek može da pomisli da je ovih četiri odsto na svetskom nivou u stvari sve bilo usmereno na crnogorsko digitalno bivstvovanje.

I možda bi ovo danas prošlo kao još jedno „busanje u junačka NATO prsa“, možda bismo zaboravili Makrona i Trampa. Mladi Jovanović je žestoko pokušao da objasni nove pojmove i nove strahove, čak je i američku zastavu imao iza sebe sa crnogorskom i NATO zastavama, ali…

Kako jedna nevladina organizacija ima forenzički centar? Ko je ovlastio strane plaćenike da vršljaju po mreži i sistemima u Crnoj Gori? Ko je dozvolio da jedna NVO za propagiranje rata kontroliše naše objave na društvenim mrežama?

Sramota države! Sramota da pored zvaničnih javnih i tajnih policija imamo i agenture koje rade mimo Ustava, mimo zakona, mimo pravnih procedura, a samo u interesu ratne organizacije. Sramota da danas imamo medijsku podršku ovoj izdaji Crne Gore.

Makron izjavio da je Bosna tempirana bomba koja preti Balkanu! Više o tome pročitajte OVDE!

Izvor: in4s. net

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA