Najnovije

NAJVEĆI PROTIVNIK ĐUKANOVIĆA: Napad na SPC i Daku Davidovića slomiće Milov režim?! (VIDEO)

Gost Slavija info tv bio je Duško Knežević. Jedan od najvećih protivnika režima Mila Đukanovića. Za Slavija info Duško Knežević je uporedio atentat na Daku Davidovića i vladiku Joanikija sa režimom Slobodana Miloševića i njegovim načinom obračuna sa protivnicima.

Duško Knežević (Foto: Jutjub)

Gost negira postojanje crnogorske pravoslavne crkve i crnogorskog jezika. Daku Davidovića je opisao kao čoveka opasnog po Mila Đukanovića a za pokušaj napada i eliminisanja je optužio klanove koji su pod upravom Mila Đukanovića.

Crnu Goru je opisao kao privatnu državu Mila Đukanovića, i ocenio da je nemoguće živeti u CG i boriti se protiv režima. U emisiji je opisao kako je Milo pokušao da se obračuna sa njim preko političara iz sveta. Tvrdi da nikad nije podmićivao ljude već da je bio reketiran od strane DPS.

Tužilaštvo je ocenio kao kriminalnu organizaciju i opisao kako je morao i na koji način da plaća reket. Kao dva najveća klana je ocenio grandovski i mojkovački klan. A posebno je izdvojio da narko klanovi su podređeni ovim klanovima. Kaže da CG nije tržište narkotika al je bitna u tom lancu za dalja tržišta.

Najavio je i da će se kandidovati za predsednika CG. Posebno je istakao da će mu prva poseta biti upravo Beogradu. Ocenio je kao ponižavajuće da naša deca budu jeftina radna snaga koja odlazi u druge zemlje za boljim životom. Kaje se što je podržao projekat nezavisne Crne Gore i što je imao poverenja u Mila Đukanovića.

Mila je upozoravao da mora prekinuti sa švercom cigara i narkotika al on za to nije imao sluha. Ispričao je u vezi kupovine kuće za Đukanovića u naselju Gorica koja je trebala da se vodi na njegovo ime. Ocenjuje da je strašno što Milo i vrh DPS živi raskalašno dok narod nema za hleb.

U emisiji Intervju naveo je i porodice koje su se enormno obogatile zadnjih 30 godina na račun građana Crne Gore. Veruje da će se evropski sudovi obračunati sa kriminalcima iz CG.

O sukobu sa Katnićem rekao je da je počelo sa aferom državni udar. O Informeru je rekao da iza toga stoji Beba Popović i kaje se što ga je ikada podržao.

Duško Knežević tvrdi da je Milo Đukanović pomogao Vučiću da dođe na vlast u Srbiji. Tvrdi da DPS može pasti samo ako se cela opozicija ujedini. Preporučujem da pogledate celu emisiju i saznate mnogo toga o dešavanjima u Crnoj Gori kao i viđenje budućnosti Crne Gore iz ugla Duška Kneževića.

Na šta je Vatikan upozorio Mila Đukanovića, pročitajte OVDE.

Izvor: Slavija info TV

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA