Najnovije

MILO NAORUŽAVA ID?! Šokantne tvrdnje: Luka Bar je centar šverca!

Početkom ovog meseca, izvor IN4S-a koji je zahtevao da ostane anoniman, predvideo je da će Crnu Goru uskoro potresti nova afera i optužbe za šverc oružja za ID preko Luke Bar.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

- Luka Bar je centar šverca i crnih operacija nekoliko svetskih službi", kazao je. Po svemu sudeći, zato Đukanović nudi Luku Bar "partnerima" iz UAE. Šverc oružja se radi preko Bara od 2011/12 - saopštio je isti izvor.

Nakon prethodnih objava o u kojima je doveo Crnu Goru u direktnu vezu sa švercom oružja, tviteraš Jorik Isik, koji objavljuje utovare i rute brodova, novom objavom ponovo je žestoko "potkačio" Crnu Goru.

Jorik Isik je objavio da je, nakon 20 dana i 4041 pređenih nautičkih milja oružje iz Crne Gore i Bugarske stiglo u luku Dar es Salam, kao i da je brod, koji polovi pod zastavom Antigve i Barbude, isplovio iz luke odmah nakon utovara dragocene "robe" iz CG.

Ranije se pisalo da je Mohamed Dahlan, kome je vlada dala državljanstvo, osoba koja je napravila kontakt uz pomoć tadašnjeg ministra pravde Izraela i koji je preko crnogorske kompanije koja je izvozila oružje u Saudijsku Arabiju spojio terorističke organizacije i Vladu Crne Gore.

PročitajteOVDE ko su ubice policajca u Igalu. Osumnjičeni ipak nisu sa Kosmeta.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA