Najnovije

STOJKOVIĆ: Vučić brani dete Ane Brnabić, a ne brani šest hiljada otete dece?! (VIDEO)

Gost Slavija info TV bila je dr. Jovana Stojković koja je u emisiji Intervju bilo je reči o tome kako radi institut Batut i ko odgovara na neželjena dejstva vakcina. Bilo je dosta reči o tome kako nema kontrole na vakcinama u Srbiji i kako se samo papiri pregledaju dok se proizvođačima veruje na reč.

Dr Jovana Stojković (Foto: Jutjub)

Doktorka Stojković opširno je govorila kako nažalost i lekari a zbog stimulacija koje dobijaju od farmaceutskih kuća, lobiraju za vakcine i lekove. Ona lično ih je odbila dok su mnogi prihvatili. 

Između ostalog je rekla i da sami lekari koji lobiraju za vakcine uglavnom se ne vakcinišu. Na temu migranta rekla je da ne veruje da su oni ugroženi već je to sve deo šireg plana. Osvrnula se i na slučaj Savamala gde tvrdi da naši ljudi nakon 21.00 ne smeju da izađu na ulicu. Migranti su sada zaštićena vrsta u Srbiji po mišljenju dr Stojković. Bilo je reči i o tome kako predsednik Srbije ruši Ustav i kako je brinuo o tome da se legalizuje navodno dete Ane Brnabić dok u isto vreme ga ne zanima preko šest hiljada dece otete od roditelja i date na usvajanje drugima. Pomenut je i sajt za otkup dece. Ogorčena je situacijom da država tuži majke dece koja nisu primila vakcine, i tvrdi da su roditelji i deca oštećeni ovim činom. Trenutni ministri Lončar, Šarčević i Đorđević po njenom mišljenju ne ulivaju poverenje da će ovaj problem biti rešen. 

"Događanja u i oko regiona vode ka stvaranju albanske nacionalne države", smatra istraživač na Geopolitičkom forumu Kembridž univerziteta i bivši diplomata na Balkanu Timoti Les.  Pročitajte OVDE  sve detalje.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA