Najnovije

U KUĆI STRAVE SRPSKOJ DECI VADE KRV! Ovde se mogu videti samo užasne scene! Zar je moguće da ovako nešto postoji u Srbiji? (FOTO)

Dečija labaratorija u Jove Ilića 148, koja je u sklopu Doma zdravlja Voždovac, u fazi je raspadanja.

Ilustracija (Foto: pixabay. com)

Na društvenim mrežama se godinama vodi polemika o ovoj laboratoriji, a mi uputili tamo i posvedočili tome da se zgrada zaista nalazi u oronulom stanju.

Propao krov, otpala fasada, dotrajala stolarija i zidovi puni vlage... Spolja se odmah vidi da se radi u ruini, a ništa bolje nije ni unutra. Međutim, ovakvi uslovi ne osporavaju rad zaposlenih, niti je njihova profesionalnost umanjena.

Dečija labaratorija na Voždovcu (Foto: Jutjub)

Bolje i tako nego nikako. Što je najvažnije, posao se završi, ne remeti nas to što su takvi uslovi, iako je dosta teže... - rekla je jedna od zaposlenih.

Ovaj objekat nije popravljen više od 40 godina, a pre tri godine bila je priča da će doći do rekontrukcije. Predsednik opštine Voždovac, Aleksandar Savić upoznat je sa kompletnim slučajem, i već duže vreme radi se na rešavanju ovog problema, ali to nije lako promenljivo.

- Pre tri godine je bila priča da će se rekonstruisati, ali još uvek nema ništa od toga. Ima više od četrdeset godina kako nije ništa namešteno. - objasnila je radnica.

Preko puta nalazi se dispanzer koji se naizgled čini da je u dobrom stanju, ali unutra je sitacija takođe loša. Pločice su popucale od starosti, a zidovi su neokrečeni…

A do najavljene izgradnje nove laboratorije u Ulici Jove Ilića 148, zaposleni će nastaviti da rade u ovoj oronuloj zgradi…

Tokom nastupa Dečje filharmonije deci ukraden sav novac iz novčanika i ranaca! Više o ovome pročitajte OVDE.

Izvor: espreso.rs

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA