Najnovije

RADOST ZA SVE MALIŠANE! "PATROLNE ŠAPE" STIŽU U NAŠE BIOSKOPE! Najhrabrije i najslađe kuce u novim avanturama! (VIDEO)

Važno obaveštenje za najmlađe bioskopske posetioce: PATROLNE ŠAPE od 19. decembra možete gledati na velikom platnu! Budite spremni za nove avanture spašavanja sveta, jer najsimpatičnija patrola stiže u naše bioskope i to sinhronizovano na naš jezik!

Patrolne šape (Foto: Taramount film)

Neustrašivi Maršal, Čejs, Rabl, Roki, Zuma i Skaj, koje predvodi energični Rajder, su uvek spremni da pomognu svima kojima je potrebno u Zalivu pustolovina. Imaju sav alat, specijalne spravice i naravno dovitljivost koja im je neophodna da daju svoj doprinos društvu.

I to nije sve! Zahvaljujući drugarima sa Naksi Radija i Kulpleja pravimo veliko iznenađenje! Slušajte radio Naksi, učestvujte u konkursu i osvojite vredne nagrade! Čekaju vas karte za film, a za najboljeg i najkreativnijeg vredna nagrada koju poklanja Kulplej. Ne propustite savršenu priliku da se družimo, uživamo u najslađoj i četvoronožnoj animiranoj avanturi i osvojite vrednu nagradu, igračku Patrolne šape trkačka staza!

Glasove najhrabrijim šapicama pozajmili su naši poznati glumci Marija Stokić, Milena Živanović, Nikola Todorović, Jovana Čurović, Milan Tubić, Vladimir Nićiforović, Ivana Tenjović, Miloš Dašić, Bojan Hlišć, Bane Jevtić, Ana Simić Korać, Milan Antonić, Sneža Jeremić, Valentina Pavličić, Nemanja Živković, Nataša Popović, Lako Nikolić, Sofija Juričan i drugi.

Pročitajte OVDE  kakav to princ tame stiže u Beograd.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA