Najnovije

BOGAT FILMSKI IZBOR: Taramount film pripremio poslastice u decembru i januaru (VIDEO)

Donosimo vam pregled najnovijih filmskih ostvarenja Taramount film distribuirati u decembru 2019. i januaru 2020. godine.

Doktor Dulitl (Foto: Taramount film)

Izbor je više nego bogat, a zadovoljiće sve ukuse.

“Prošlog Božića”

Ova romantična komedija je u bioskopima od 5. decembra 2019. godine. Režija: Pol Feig. Uloge: Emilija Klark, Henri Golding...

Kejt (Emilija Klark) tumara po Londonu, praćena muzikom DŽordža Majkla, donoseći neke loše odluke, što je iritirajuća posledica toga jer je zaposlena kao vilenjak u božićnoj prodavnici koja radi preko cele godine. Tom (Henri Golding) deluje previše dobro da bi bio stvaran, kada ušeta u njen život i počne da proniče u mnoge Kejtine barijere. Dok London počinje da se pretvara u najlepše doba u godini, njima ništa ne polazi za rukom. Ali, ponekad, moraš pustiti sneg da padne, slušati svoje srce i imati vere.

“Plejmobil”

U bioskopima od 5. decembra 2019. Režija: Lino Di Salvo / Reditelj sinhronizacije: Dušica Novaković. Uloge: Anja Mit, Dimitrije Nikolić, Aleksandar Gligorić, Marko Marković, Ivan Marković, Dušica Novaković, Bojan Hlišč, Đurđina Radić Điks, Milan Antonić, Danica Nikolić, Dragan Vujić Vujke, Nikola Nemešević

Kada njen mlađi brat Čarli neočekivano nestane u magičnom, animiranom svetu Plejmobil nepripremljena Marla mora da ode u potragu života da bi ga vratila kući.

Krenuvši na fantastično putovanje kroz zapanjujuće nove svetove, Marla se udružuje sa neobičnim i hrabrim novim prijateljima – slatkorečivim vozačem koji prevozi hranu po imenu Del, oštrim i harizmatičnim agentom Reksom Dašerom, dobroćudnim nestašnim robotom, ekstravagantnom dobrom vilom i mnogim drugima. Kroz njihovu uzbudljivu avanturu, Marla i Čarli shvataju da bez obzira na to kako se život odvija, možete postići bilo šta kada verujete u sebe!

“Crni Božić”

U bioskopima od 12. decembra 2019. godine. Režija: Sofija Takal. Uloge: Imogen Pots, Alis Šenon, Lili Donahju...Žanr: Horor, triler, misterija.

Baš u vreme praznika stiže nam rimejk čuvenog horor klasika o ubici koji počinje da teroriše grupu drugarica u sestrinstvu.

Na koledžu je prilično mirno u vreme praznika. Ali kada Rajli Stoun i njene drugarice iz Mu Kapa Ipsilon sestrinstva, sportistkinja Marti, buntovna Kris i gurmanka DŽes počnu da planiraju žurke, ubica sa crnom maskom preko lica počinje da ubija devojke jednu po jednu. Kako broj tela raste, Rajli i njene drugarice počinju da se pitaju da li mogu da veruju bilo kom muškarcu, uključujući i Nejta, Martinog dečka, Rajlinu simpatiju Landona, pa čak i uvaženom profesoru Gelsonu.

Ko god da je ubica, otkriće da su ove mlade žene rešile da ne budu ničije žrtve.

“Ajvar”

Premijerno 11. decembra u bioskopima Kombank Dvorana i Sinepleks Ušće. Na redovnim repertoarima od 12. decembra 2019.

Režija: Ana Maria Rosi. Scenario:  Ana Maria Rosi i Maja Todorović. Uloge: Nataša Ninković, Sergej Trifunović, Vesna Čipčić, Miodrag Krstović, Gordan Kičić, Aleksandra Janković, Branka Petrić, Paulina Manov, Pavle Pekić, Igor Borojević, Ivana Šćepanović, Srđan Miletić, Mirko Vlahović

Vida  (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija  uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

“Star Wars”- USPON SKAJVOKERA 

U bioskopima od 18. decembra 2019. Lukasfilm i reditelj DŽej DŽej Abrams još jednom su udružili snage kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz daleku galaksiju u filmu “Star Wars – USPON SKAJVOKERA”. Ovaj film je zaključak iskonske sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek sledi. U sve bioskope stiže 19. decembra 2019. godine.

U filmu glavne uloge tumače Keri Fišer, Mark Hamil, Adam Drajver, Dejzi Ridli, DŽon Bojega, Oskar Ajzak, Entoni Danijels Naomi Eki, Donal Glison, Ričard E. Grant, Lupita NJongo, Keri Rasel, Jonas Suotamo, Keli Mari Tran i Bili Di Vilijams.

“Patrolne šape”

U bioskopima od 19. decembra 2019.

Tim štenaca, koje predvodi energični Rajder, su uvek spremni da pomognu svima kojima je potrebno u Zalivu pustolovina. Imaju sav alat, specijalne spravice i naravno dovitljivost koja im je neophodna da daju svoj doprinos društvu.

“Cats”

U bioskopima od 2. januara 2020. godinu. Uloge: DŽejms Korden, DŽudi Denč, DŽejson Derulo, Idris Elba, Tejlor Svift, DŽenifer Hadson...

Dobitnik Oskara, reditelj Tom Huper (Kraljev govor, Jadnici, Dankinja), pretvara čuveni mjuzikl u prelepi bioskopski doživljaj. U filmu ćemo imati priliku da uživamo u nezaboravnoj muzici Lojda Vebera i izvedbi plesača svetskog renomea vođenih od strane koreografa nagrađenog Toni nagradom, Endija Blenkenbjulera. Ovo ostvarenje približiće mjuzikl novim generacijama posebnom scenografijom, tehnologijom i plesnim stilovima koji idu od klasičnog i savremenog baleta, hip hopa i džeza, uličnih plesova do trepa. Film je baziran na delu "Knjiga starog mačka o mačkama svakodnevnim" T.S. Eliota i pozorišnom mjuziklu Endrua Lojda Vebera. Jedan od najdugovečnijih mjuzikala u istoriji pozorišta na Vest Endu i Brodveju “Cats”, imao je premijeru 1981. godine u New London Theatre, gde se izvodio 21 godinu i osvojio neke od najprestižnijih nagrada.

“Dulitl”

U bioskopima od 9. januara 2020. Titlovano i sinhronizovano. 

Robert Dauni DŽunior oživljava jedan od najdražih književnih likova u živopisnoj obradi čuvene priče o čoveku koji je mogao da priča sa životinjama - Dulitlom.

Nakon što je izgubio suprugu sedam godina ranije, ekscentrični Dr DŽon Dulitl (Robert Dauni DŽunior), poznati doktor i veterinar, povlači se iza visokih zidina Dulitl dvorca sam sa svojom grupom egzotičnih životinja. Ali kada se mlada kraljica teško razboli, bezvoljni Dulitl je primoran da se uputi u epsku avanturu do mitskog ostrva u potrazi za lekom, koristeći svoju pamet i hrabrost, dok se susreće sa starim neprijateljima i otkriva čudesna stvorenja.

Doktoru se na ovom putovanju priključuje mladi, samoprozvani šegrt (Hari Kolet, Dunkirk) i zanimljiva životinjska družina, koju čine nervozni gorila (dobitnik Oskara Rami Malek), entuzijastična ali pomalo ograničena patka (dobitnica Oskara Oktavija Spenser), duo koji se stalno prepire a čine ga cinični noj (Kumail Nandžijani, The Big Sick’s) i optimistični beli medved (DŽon Sina, Bamblbi) i tvrdoglavi papagaj (dobitnica Oskara Ema Tomson), koji je Dultilov najpoverljiviji savetnik.

U filmu takođe igraju Antonio Banderas, Majkl Šin (Kraljica) i dobitnik Oskara DŽim Brodbent a glasove su pozajmili i još jedna dobitnica Oskara Marion Kotijar, Franses de la Tur, Rejf Fajns, Selena Gomez, Tom Holand i Krejg Robinson.

Pročitajte OVDE  sve detalje o filmu “Ajvar”.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA