Najnovije

ZABORAVITE NA G TAČKU: Otkrivene četiri nove erogene zone za duplo jači orgazam

Da li ste znali da se pored G tačke u vaginalnom kanalu nalaze još četiri erogene zone?

Ilustracija (Foto: printskrin)

Naučnici su godinama pokušavali da prouče i prostudiraju žensko telo, posebno genitalije i erogene zone koje dovede do najvećeg uzbuđenja i vrhunca.

Razne studije seksologa su dokazale da postoji veliki broj "vrelih tačaka" u vaginalnom kanalu, uz pomoć kojih žena može da doživi potpuno novo iskustvo orgazma.

Kada znate gde se tačno ove tačke nalaze, lako možete da postignete vrhunac ili zadovoljstvo stimulacijom prstima i seks igračkama.

U nastavku pročitajte o kojim tačkama je reč:

Ulaz u vaginu

Dr Onil ovu tačku naziva "korišćenje prednjih vrata". Igrajte se tako što ćete ulaziti i ulaziti vaginu u dubini jednog centimetra. Vaginalni kanal možete da stimulšete prstima ili nekom seks igračkom.

G tačka

Poznato je da se G tačka nalazi na dubini od dva do tri centimetra, tačno na prednjem zidu vagine. Jednom kada je pronađete, nećete imati problem da doživite vrhunski orgazam.

Duboka tačka na prednjem zidu vagine

Prema dr Onilu, ova duboka tačka na prednjem delu zida vagine je veoma moćna jer kod pojednih žena može da izazove ejakulaciju. Kako da dođete do nje? Penetrirajte duboko, sve dok ne osetite dno do grlića materice, onda se vratite nazad oko pola centimetra.

Zid materice (cerviks)

Dr Onil kaže da "stimulisanje vrata materice ne predstavlja svakome omiljenu tačku, ali za neke žene ovo predstavlja najbolji vid zadovoljavanja". Da biste pristupili tački, penetrirajte duboko u vaginalni kanal sve dok ne osetite da ne možete dalje. Tada ćete znati da ste pronašli cerviks.

Duboka tačka na zadnjem delu zida vagine

Ova tačka može da se pristupi tako što ćete penetrirati vrat materice a zatim vratiti nazad pola centimetra. Ova tačka može da se pronađe vaginalno ili analno.

Koje su 4 najčešće seksualne fantazije pročitajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA