Najnovije

TARAMOUNT FILM - NAJAVE ZA JANUAR I FEBRUAR 2020. GODINE: Raspevano, animirano i avanturistički provedite početak godine! (VIDEO)

Predstavljamo vam filmove koje će TARAMOUNT FILM distribuirati u januaru i februaru 2020. godine.

Sonik (Foto: Taramount)

Cats

Pretpremijerno od 28. decembra 2019. godine. U bioskopima od 2. januara 2020. godine

Dobitnik Oskara, reditelj Tom Huper (Kraljev govor, Jadnici, Dankinja), pretvara čuveni pozorišni mjuzikl Endrua Lojda Vebera u nezaboravni bioskopski doživljaj. Glavne uloge tumače DŽejms Korden, DŽudi Denč, DŽejson Derulo, Idris Elba, DŽenifer Hadson, Jan Makelen, Tejlor Svift, Rebel Vilson, kao i Frančeska Hejvard, glavna igračica Kraljevskog baleta, kojoj je ovo prvi put da se pojavljuje na filmu. U ovom ostvarenju imaćemo priliku da uživamo u nezaboravnoj muzici Lojda Vebera i izvedbi plesača svetskog renomea vođenih od strane koreografa nagrađenog Toni nagradom, Endija Blenkenbjulera. Ovo ostvarenje približiće mjuzikl novim generacijama posebnom scenografijom, tehnologijom i plesnim stilovima koji idu od klasičnog i savremenog baleta, hip hopa i džeza, uličnih plesova do trepa. U filmu takođe igraju Robi Ferčajld (brodvejski Amerikanac u Parizu), Lori Dejvidson (TNTjev Vil) hip hop plesačka senzacija Le Tvins (Lari i Loran Buržu), proslavljena plesačica Met Tauli (koja se pojavljuje u spotu Rijane i Farela Vilijamsa), glavni plesač Kraljevskog baleta Stiven Mekre i pevačka zvezda u usponu Bluj Robinson.

Film je baziran na delu “Knjiga starog mačka o mačkama svakodnevnim” T.S. Eliota i pozorišnom mjuziklu Endrua Lojda Vebera.

Jedan od najdugovečnijih mjuzikala u istoriji pozorišta na Vest Endu i Brodveju, imao je premijeru 1981. godine u NJu London Tetru gde se izvodio 21 godinu i osvojio neke od najprestižnijih nagrada, među kojima su Oliver i Evening Standard nagrada za Najbolji mjuzikl. Godine 1983. produkcija sa Brodveja osvojila je sedam Toni nagrada uključujući i onu za Najbolji mjuzikl i predstava je prikazivana izvanrednih 18 godina. Od postavljanja u Londonu 1981. predstava se konstantno igra širom sveta, pogledalo ju je više od 81 milion gledalaca u preko 50 zemalja i na 19 jezika. To je jedan od najuspešnijih mjuzikala svih vremena.

DULITL 

U bioskopima od 9. januara 2020. Robert Dauni DŽunior oživljava jedan od najdražih književnih likova u živopisnoj obradi čuvene priče o čoveku koji je mogao da priča sa životinjama - Dulitlom. Nakon što je izgubio suprugu sedam godina ranije, ekscentrični Dr DŽon Dulitl (Robert Dauni DŽunior), poznati doktor i veterinar, povlači se iza visokih zidina Dulitl dvorca sam sa svojom grupom egzotičnih životinja. Ali kada se mlada kraljica teško razboli, bezvoljni Dulitl je primoran da se uputi u epsku avanturu do mitskog ostrva u potrazi za lekom, koristeći svoju pamet i hrabrost, dok se susreće sa starim neprijateljima i otkriva čudesna stvorenja. Doktoru se na ovom putovanju priključuje mladi, samoprozvani šegrt (Hari Kolet, Dunkirk) i zanimljiva životinjska družina, koju čine nervozni gorila (dobitnik Oskara Rami Malek), entuzijastična ali pomalo ograničena patka (dobitnica Oskara Oktavija Spenser), duo koji se stalno prepire a čine ga cinični noj i optimistični beli medved (DŽon Sina, Bamblbi) i tvrdoglavi papagaj (dobitnica Oskara Ema Tomson), koji je Dultilov najpoverljiviji savetnik.

JADNICI 

Stefan (Damijen Bonard) se nedavno pridružio anti-kriminalističkoj grupi u Montfermeju,  predgrađu Pariza, gde je i Viktor Igo smestio svoj poznati roman JADNICI. Zajedno sa svojim novim kolegama Krisom (Aleks Manenti) i Gvadom (Đebril Zonga), koji su obojica iskusni članovi tima, ubrzo spoznaje tenziju koja je veoma izražena, unutar lokalnih bandi. Kada se ova trojka nađe u haosu, nastalom tokom hapšenja, dron će snimiti susret, koji preti da otkrije istinu o svakodnevnom životu. Inspirisan neredima u Parizu 2005. godine i Ladj Lievim istoimenim kratkim filmom, "JADNICI" su provokativni uvid u tenzije koje vladaju između lokalnog stanovništva i policije.

SONIKOV FILM

U bioskopima od 13. februara 2020. godine. "SONIKOV FILM" je igrana, akciona avantura, komedija, inspirisana svetski poznatom i popularnom SEGA igricom, u kojoj je glavni junak svetloplavi jež. Radnja filma prati Sonika koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovekom Tomom (DŽejms Marsden). Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spreče ozloglašenog doktora Robotnika (DŽim Keri), koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove nemerljive moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svetom. U filmu takođe glumi i Tika Sampter i Ben Švarc koji je Soniku pozajmio glas.

EMA 

U bioskopima od 13. februara 2020. godine. “EMA”, omiljena komedija DŽejn Ostin o potrazi za svojim savršenim parom i srećom do kraja života, stiže nam u novoj, predivnoj filmskoj adaptaciji. Lepa, pametna i bogata, Ema Vudhaus, je kao nemirna matica za mali uspavani grad u kome živi. Ovo je blistava satira društva i odrastanja, u kojoj Ema mora proći kroz donošenje pogrešnih odluka u izboru udvarača, kako bi pronašla ljubav koja je oduvek  bila tu.

K’O ŠEF 

U bioskopima od 27. februara 2020. godine. Najbolje prijateljice Mia i Mel uživaju u životu, vodeći njihovu kozmetičku kompaniju, koje su stvorile od nule. Nažalost, zapadaju u finansijske problem, kada dobijaju više nego primamljivu ponudu od neprikosnovenog maga kozmetiče industrije, Kler Lune. Ta ponuda dovešće u pitanje prijateljstvo koje između Mie i Mel traje godinama. Posao u kome se sve vrti oko lepote, izgleda da postaje ružan.

Pročitajte OVDE   sve o prazničnom Sinepleks repertoaru.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA