Najnovije

MISTERIOZNI NAPAD POD OKRILJEM NOĆI! Nepoznate letelice bombardovale Siriju! Nestale pre nego što je iko mogao da shvati...

Kako prenosi izraelski list Times of Israel, nepoznati akteri sinoć su izveli vazdušne napade na skladišta oružja u istočnoj Siriji zbog čega je došlo do ogromnih eksplozija. Navodno je reč o skladištima koje je koristila Iranska revolucionarna garda na prostoru nekadašnje vazdušne luke al-Hamdan u regiji Al-Bukamal.

Borbeni avioni (Foto: pixabay. com)

Iako se akter sinoćnjih napada ne zna, kako i izvor navodi, izraelske vazdušne snage su ovaj prostor bombardovale već nekoliko puta tokom prošle godine, što sugeriše kako bi ovo mogao biti još jedan u dugačkom nizu izraelskih napada na prostor Sirije.

Brojni detalji još uvek nisu poznati. Nema informacija po pitanju eventualnih žrtava, kao ni kakve letelice su korišćene u napadu, odnosno da li je reč o klasičnim vojnim avionima ili su korišćeni dronovi. Poznato je da je aktivirana protivvazdušna odbrana na terenu, ali za sada nema navoda po pitanju je li ista išta pogodila.

Kako su američki zvaničnici lagali u vezi rata u Avganistanu, pročitajte OVDE!

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA