Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NOVI SNIMAK VRŠNJAČKOG NASILJA! Dečak druga šutnuo u glavu iz čista mira, ostali mirno posmatrali!

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja potresao je Srbiju. Tinejdžer koji nogom zadaje udarac vršnjaku u glavu, dok ostali sve to nemo posmatraju i razgovaraju, snimljen je u centru Subotice, a snimak je ubrzo podeljen na društvenim mrežama.

Vršnjačko nasilje u Subotici (Foto: Jutjub)

Incident se odigrao u parku kod Katedrale Svete Terezije Avilske, a zbog ovog vršnjačkog nasilja, pretpostavlja se, među maloletnicima, policija je pokrenula i istragu.

Na snimku se jasno da vidi da žrtva mirno sedi na klupi i da ga je nekoliko tinejdžera opkolilo. Jedan, kome se jasno vidi lik, šutira snažno dečaka u lice. Dečak koji je dobio udarac i dalje mirno sedi, samo je posle udarca spustio glavu, dok mu se drugi obraća na mađarskom jeziku i šeta. Ostali u društvu, najmanje njih šestoro, sve mirno posmatraju, a jedan od njih snima nasilje. Momak koji je brutalno šutnuo vršnjaka govori na mađarskom jeziku:

- Ajde, pričaj, šta se desilo, što ne govoriš! Poslaću te u bolnicu iz koje nećeš izaći! Ajde, otvori se sada, reci šta je bilo - viče nasilnik sa snimka.

Snimak traje minut i 24 sekundi, a među okupljenom decom oko napadnutog dečaka ima i devojčica. Prema nezvaničnim informacijama napadu je prethodila rasprava zbog devojke.

U policiji su rekli da su odmah reagovali i da je u toku identifikacija svih učesnika incidenta. Nadležni preduzimaju neophodne radnje i kažu da će reagovati u skladu sa ovlašćenjima.

- Istraga je još u toku. Čim budemo imali više informacija daćemo saopštenje - kažu u policiji.

Uhapšen vozač Zorana Babića. Detalje pogledajte OVDE.

Izvor: Telegraf, Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vršnjačko nasilje: Priča iz Novog Pazara

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA