Najnovije

Ispovest devojke koja je oralni seks dovela do vrhunca: Najviše volim kada me obrađuju jezikom...

Obožavam oralni seks. Najviše volim kada me obrađuju jezikom, premda, naravno, uživam i u penetraciji. Ali kada mi ližu macu, i ako to rade kako treba, osećam se nekako čudno... Kao da me neguju na najbolji i najnežniji način, kao da sam na nebu, u raju.

Ilustracija (Foto: printskrin)


Ovo sam shvatila te godine, kada sam bila na trećoj godini studija. Bila sam sa Strahinjom već 7-8 meseci, a stanovala sam u garsonjeri u Novom Sadu. Veza nam je bila dobra, Strahinja je bio vrlo pažljiv i nežan, i mogli smo da razgovaramo bukvalno satima. Prava srodna duša! I s*ks je bio solidan. Tako sam mislila dok nisam upoznala novog komšiju.

On je isto bio student i doselio se sa starijim bratom u stan do mog. Svirao je u rok bendu i bio vrlo simpatičan, ali, naravno uprkos tome nije mi padalo na pamet da imam bilo šta sa njim. Ni pod razno nisam htela da varam Strahinju.

Ali sa novim komšijom – zvao se Vlada – počela sam da se družim. Skoro svako veče svraćao je kod mene na kafu. Onda je došlo to veče. Svratio je kod mene sa flašom viskija i rekao da hoće da časti jer je položio najteži ispit, a svi ortaci su ga ispalili. Pristala sam, ne sluteći šta će da se desi.

Bili smo pomalo pod gasom, i nekako počeli da pričamo o s*ksu. Šta ko voli, i tako... I moram priznati da sam se uzbudila – ipak je imao taj duboki glas, i bejbi fejs, i nekako je seksepil vrištao iz njega... A i par čašica viskija pomoglo je da se opustim. Prvo sam pustila da mi mazi butinu, a kad mu to nisam zabranila, sve je otišlo do đavola!

Ili, bolje da kažem – u raj!? Malo smo se ljubili, pa mi je gurnuo ruku pod suknjicu, i mazio me dole. Skinuo mi je gaćice i pružio mi oralno zadovoljstvo kakvo nisam mogla da zamislim! Imao je uvertiru – lizao me je prvo po butinama, pa oko mace, a kad je došao do centra, raspametio me! Bio je to rad jezikom kakav pre nisam osetila!

Kada sam doživela vrhunac, hteo je i da idemo do kraja ali sam ga nekako sprečila, pod izgovorom da nema kondom. Pomogla sam mu ručno da i on doživi orgazam. Tu noć prespavao je kod mene.

Bio je to veliki ispit za moju vezu sa Strahinjom. Kada sam se ujutru probudila, shvatila sam šta sam uradila. Vladi sam rekla da to ne sme da se ponovi i da je sve bila greška. Ali ono što mi je napravio jezikom neprekidno me je pratilo narednih dana, u mislima, i želela sam da se ponovi! A, opet, htela sam i da po svaku cenu ostanem verna Strahinji, koji mi je bio veoma drag. Bila sam potpuno luda danima.

I na kraju sam shvatila da postoji samo jedno pravo rešenje. Obratila sam se guglu i pokupila sa neta savete kako naučiti svog dečka kako da liže macu. Nije mi bilo lako, ali malo pomalo sam se oslobodila i uspela da dam Strahinji uputstva šta i kako treba da mi radi. Kao i uvek, bio je spreman da mi udovolji. Vladu sam kulirala koliko sam mogla, a i on je, u suštini, bio dobra duša, i nije preterano navaljivao. Strahinja i ja digli smo intimne odnose i vezu u celini na viši nivo nego ikada pre…

Oralno sam zadovoljavala dečka u kolima! Na vrhuncu je usledio blam koji mi je uništio život! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šta žene misle o seksu

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA