Najnovije

''TADIĆ JE POLITIČKA PRABABA'': Ovako su se ujedinili DS i SPS uz učešće Mila Đukanovića

Boris Tadić se ne seća ničega, očito amnezija radi svoje, kazao je Knežević.

Boris Tadić (Foto: Jutjub)

Predsednik Atlas grupe Duško Knežević ocenio je da u slučaju bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića „očito amnezija radi svoje“, dodajući da je u njegovom fokusu sada isključivo aktuelni crnogorski predsednik Milo Đukanović.

Tadić, koji je predsednik Socijaldemokratske stranke, u utorak je negirao navode Kneževića koji je saopštio da je 2008. godine bio na sastanku sa tadašnjim predsednikom Srbije i Milutinom Mrkonjićem na temu formiranja koalicije Demokratske stranke sa Socijalističkom partijom Srbije.

– Pored iznošenja te neistine, Knežević tvrdi da je na tom navodnom sastanku bio “po Đukanovićevom zadatku, kako bi DS napravio koaliciju sa SPS-om”, čime otvoreno priznaje nameru Đukanovića da se meša u unutrašnju politiku druge države. Bez obzira na to da li je postojala takva namera i zadatak, svakako da nesam pregovarao formiranje koalicije sa Kneževićem, tvrdi Tadić.

On je kazao da je o formiranju koalicije pregovarao jedino sa liderom SPS Ivicom Dačićem i da niko drugi nije imao uticaja na donošenje te odluke.

Knežević je za podgorički portal IN4S rekao da je očito da amnezija odrađuje svoj posao kada je u pitanju bivši predsednik Srbije.

–Boris Tadić se ne seća ničega, očito amnezija radi svoje. Neću se baviti političkom prababom. Ja sam imao svoju ulogu 15 godina u DS, neka pita Slobu Milosavljevića, DŽesiku, Velja Žujovića, a i Borisa Rankovića. Moj fokus je sada samo Milo Đukanović, istakao je predsednik Atlas grupe.

Zašto Vučić neće da priča sa opozicijom, saznajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Ko prati Duška Kneževića u Londonu?

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA