Najnovije

FRKA U EMISIJI UŽIVO: Gej aktivista nasrnuo na teologa, voditelj morao da prekine emisiju! Kako ga je teolog "spustio na zemlju"! (VIDEO)

Boris Milićević, gej aktivista, i teolog Miloš Stojković žestoko su se sukobili uživo u emisiji o Paradi ponosa, koja treba da se održi 29. juna u Beogradu da je voditelj morao da prekine emisiju.

Miloš Stojković (Foto: jutjub)

Naime, Stojković nije dozvolio Miličeviću da dođe do reči pričajući o ugroženim pravima porodičnih ljudi, što je Miličevića iznerviralo pa ga je uzvređao da je pijan i lud, optužujući ga da celu situaciju koristi u političke ciljeve. 

“Ja nemam političke ciljeve. Moji ciljevi su da se odbrani moral u Srbiji. Ono što ste vi kazali da postoje gej zemljoradnici, gej ovih ili onih zanimanja... Seksualnost ne spada u ljudsko pravo. To je volja nas šta mi želimo da radimo u četiri zida. I ovo što ova parada govori o brakovima prosto to je nametanje nemorala. Istraživanje koje mi imamo pokazuje da jedva dva ili tri posto ljudi nameće ostalim 97 posto. Ja se osećam ugroženim. Možda ja želim da prošetam sa sinom Beogradom taj dan i ne želim da gleda u nešto što je potpuno neprirodno i da mu objašnjavam šta je normalno” - rekao je teolog.

“Prvo, to nije nemoralno” - dobacio je Miličević.

“Drage mame, porodična Srbijo, apsolutno je bolesno i neprirodno. Pogledajte ko je šetao Srbijom, jer mi smo ugroženi kao većina. Ovo je uvreda za sve koji slave krsnu slavu” - govorio je teolog Stojković pokazujući uznemirujuću sliku sa prošlogodišnje Parade ponosa.

“Ovo je podmetičina. Polako, ne tučemo se! Pričamo, neurotičaru pijani! Smiri se. Donesite još jednu lozu gospodinu da se smiri” - rekao Miličević.

“Mogu da ućutim, ali ne mogu da dozvolim da veđate porodične vrednosti” - nije odgovorio na teške uvrede gej aktiviste.

“Ponašaš se kao divljak i pobedio si. Promoviše blud i nemoral. Nije ti ovo 2008. Ti si izgubljen u vremenu. Smiri se, srčka će te strefiti” -vređao je Miličević. 

“Prvo su radili paradu, pa traže da u knjigama da piše da vi nisi roditelj nego staratelj, tražiće sad i brakove” - upozorio je Stojković.

“Budala, pijana budala koji misli dranjem može ništa da postigne! Ne vređam ja pravoslavnu Srbiju. Ti si lud, ti si film, nenormalan skroz” - dobacio je gej akrivisa u “Jutru na TV Pink”. 

Najzad počinje snimanje filma o Jasenovcu, više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA