Najnovije

"Srbija je pod jačim napadom nego u vreme ratova, a neprijatelj je nevidljiv" (VIDEO)

Gost emisije "Intervju" produkcijske kuće "Centar" bio je pravnik i prevodilac, autor knjige "Mrežni rat protiv Srba" Slobodan Stojičević. Stpjičevićeva knjiga govori o specijalnim neoružanim metodama rata SAD protiv srpskog naroda i napadu na našu ekonomiju, medije i SPC.

Slobodan Stojičević (Foto: Jutjub)

Stojičević kaže da je Srbija danas pod jačim napadom nego u vreme ratova jer sada neprijatelj nije vidljiv, a mnogi i ne prepoznaju da je Srbija napadnuta. Stojčević je objasnio da je čitajući i prevodeći radove ruskih geopolitičara Dugina, Savina i Karovina koji su prvi u Rusiji pisali o mrežnom ratu uvideo potrebu da se ta tema izanalizira na primeru američkog napada na Srbiju koji neprestano traje.

Stojičević u emisiji objašnjava šta je “taktika roja” koju zapad široko primenjuje mobilišući pojedine političke snage ili NVO u Srbiji.

Stojičević detaljno objašnjava kako se i sa kojim viljevima formiraju nevladine organizacije u Srbiji, koji ljudi se biraju na njihovo čelo, koje vrste aktivnosti se forsiraju i na koji način se sve finansira. On navodi i kako je jedna od NVO objavila spisak medija optužujući ih da su deo “ruske meke moći” nakon čega su druge NVO po raznim osnovama podnosili tužbe protiv njih kako bi im otežali ili onemogućili rad. Stojičevič objašnjava da je objavljivanje tog. spiska zapravo bilo naređenje ostalima iz američke mreže da krenu u napad na te medije.

Knjigu Slobodana Stojičevića “Mrežni rat protiv Srba” možete naručiti na linku OVDE. Knjiga se može nabaviti i u knjižarama Delfi, a u elektronskom izdanju, za kupce iz dijaspore, može se kupiti putem sajta Novinarnica na linku OVDE.

Šta su ciljevi mrežnog rata protiv Srbije saznajte u emisiji:

Prvi autorski tekst premijera Rusije Dmitrija Medvedeva pogledajte OVDE. Kako Lazanski ruši tvrdnje zapada o napadu hemijskim oružje u Siriji pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA