Najnovije

JEDAN GARANTUJE NEZABORAVAN SEKS! Postoji 6 oblika penisa, evo uputstva za korišćenje svakog od njih!

Kako se pravilno odnositi prema najboljem muškom komadu? To može biti zeznuto – pre svega jer ima različitih oblika penisa! Za svaki slučaj, jer nikad ne znaš kad će ti možda zatrebati, donosimo ti kratak vodič za šest različitih oblika penisa.

Ilustracija (Foto: printskrin)

1. Kratki penis

U kategoriju „mali penis“ spadaju uistinu mali muški komadi, odnosno ne veći od 7 santimetra u erekciji. U tom slučaju važi pravilo: nemoj očajavati! S nekoliko trikova možeš iskoristiti i taj komadić… Naime postoje seks-igračke koje mogu malom penisu pomoći da seksualna igra bude intenzivnija. Tu su prsteni za penis, koji zaustavljaju krvotok penisa pa ovaj malo nabubri, vibratori za penis koji se stavljaju na muški polni organ, pa stimuliraju klitoris za vreme seksa. Međutim, u pravom položaju, mali penis može napraviti čudo. Važno je da duboko prodre u vaginu, a za to su pogodni razni „pseći“ položaji.

2. Veliki, dugački penis

Nije jednostavno baratati velikim penisom. Na primer, oralni seks je tada pravi izazov – čak može biti bolan ako se ne pazi. Ako je penis osobito velik, potrebno je uzeti puno vremena za predigru, kako bi bila optimalno vlažna i spremila vaginu za golemog uljeza. Što je žena opuštenija, lakši i ugodniji će biti seks. Osim toga, preporučuje se lubrikant, kao i svaki položaj u kojem žena ima kontrolu – i može kontrolisati dubinu penetracije.

3. Zakrivljeni penis

Mnogi muškarci imaju lagano, pa do jako zakrivljen penis - a to može imati prednosti, ali i mane. Ako zakrivljenost nije jako velika, onda nema smetnji kod seksa (nikakvih bolova), a upravo takav „bananasti“ penis može dovesti ženu brzo do orgazma. Svojim oblikom tada idealno stimulira G-tačku, a preporučuju se položaji poput položaja kašike, ona na njemu i misionarski položaj.

4. Obrezani penis

I kod nas se nađe pokoji obrezani mladić. To je navodno „higijenskiji“, ali zna biti i vizualno primamljivo. Osim toga, kod obrezanih penisa je glavić osobito osetljiv – ali, naprotiv, može biti i jako neosetljiv. Dakle, prema takvom penisu treba se oprezno odnositi i razgovarati o željama vlasnika – treba isprobati koji mu se pokreti sviđaju. Za stimulaciju rukom potrebno ga je jako dobro navlažiti. Mali savet: područje gde počinje glavić (s donje strane) jako je osetljivo. Lagano ga mazi prstom ili jezikom – to će ga izluditi!

5. Debeli penis

Važna je debljina! To mnoge kažu… Ovaj oblik penisa idealan je jer svojim oblikom optimalno stimulira sve živce u vagini. Što je snažnije trenje na ulazu i u vagini, to je veća nadraženost – u ovom slučaju dužina penisa ne igra ulogu.

6. Tanki penis

S ovim oblikom najbolji je seks u kojem on radi kružne pokrete kako bi stimulirao zidove vagine. Takođe treba penetrirati pod raznim uglovima. Ako ti to nije dovoljno, možeš nabaviti neke seks-igračke koje će dopuniti tanak penis…

"Gde bi da mi s*ršiš?" Žene su ovo pitale svoje muškarce, a njihovi odgovori otkrivaju kakav je. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Miss7.24sata.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Uhvatila 100 muškaraca za međunožje

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA