Najnovije

KAKVA PROZIVKA ZA ĐUKANOVIĆA! Milo, spremi maramice za znoj, trebaće ti!

Preporučujem g. Đukanoviću da pribavi zalihe maramica za brisanje znoja. Naći će se već neko da mu ih pokloni i da mu plati, makar još jednom, oporavak u hotelu sa predsedničkim apartmanom, da on slučajno ne potroši što iz svog džepa, naveo je Knežević

Milovi tikovi (Foto: Jutjub)

Da ima išta viteško, Milo Đukanović bi priznao da je Stijepović bio samo kurir, kazao je danas vlasnik Atlas grupe Duško Knežević. 

On se oglasio povodom odluke Specijalnog državnog tužioca da proširi optužnicu protiv Slavoljuba Stijepovića i osumnjiči ga za pranje novca.

„Kakav god da je, Migo Stijepović je ljudina u odnosu na Đukanovića. Da ima imalo viteškog u sebi Đukanović bi priznao da je Migo Stijepović bio samo kurir i da je preuzeo novac za DPS po njegovom nalogu, a na osnovu našeg prethodnog dogovora“, saopštio je Knežević.

On ističe da kao i mnogo puta do tada, sve je dogovarao sa Đukanovićem. Umjesto toga, Đukanović jednog od svojih najlojalnijih vojnika žrtvuje.

Svaljivanje krivice na mog školskog druga je bacanje prašine u oči i bežanje od glavnog inspiratora i kreatora kriminalne organizacije, g. Đukanovića. To što sam mu poslao preko Miga Stijepovića 2016. godine je mrvica u odnosu na sume koje sam mu prije toga davao, naglasio je Knežević.

Pošto ovaj Specijalni tužilac ne sme da istraži Đukanovićevu ulogu i otkrije celoj Crnoj Gori njegovo pravo lice onda ću to nastaviti da radim ja. Neće se moći, kao do sada, izvlačiti žrtvovanjem svojih saradnika, što već godinama radi, poručio je vlasnik Atlas grupe.

Migo Stijepović je samo jedan u nizu koji plaća umesto Đukanovića

G. Đukanović dobro zna o kojim je sumama reč, pošto se usuđuje da kaže da nije onoliko koliko ja kažem. Reč je o toliko novca ukupno da je u Crnoj Gori moglo biti otvoreno još na stotine radnih mesta da sam taj kapital uložio u privredu, umesto što je završio za Đukanovića, ocenjuje Knežević i podseća na reči Milivoja Katnića:

Što bi rekao pipak njegove hobotnice, znate li koliko je to vrtića.

Preporučujem g. Đukanoviću da pribavi zalihe maramica za brisanje znoja. Naći će se već neko da mu ih pokloni i da mu plati, makar još jednom, oporavak u hotelu sa predsedničkim apartmanom, da on slučajno ne potroši što iz svog džepa, naveo je Knežević i dodao:

„To bi mu trebalo posle sednice partijskog centralnog komiteta, na koju su stizali kao na parastos. Posebno Migo sa svojom prepoznatljivom “smirenošću”, koji je izgledao kao da je došao u LJajkoviće da podeli žalost sa svojim najmilijima”.

Šta je Vučić napisao Trampu, saznajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Milovi tikovi pred kamerama

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA