Najnovije

POVRATAK HEROJA KRIMA I NOVORUSIJE: Igor Strelkov ulazi u politiku (VIDEO)

Sredinom februara 2019. godine u Sevastopolju su počeli da se pojavljuju bilbordi sa reklamama „Partije deka“, koja nema ogranak u tom regionu.

Igor Strelkov (Foto: Jutjub)

Ovu partiju je 2010. godine na federalnom nivou stvorio preduzetnik Konstantin Babkin (struka - mašinstvo), jedan od suosnivača Moskovskog ekonomskog foruma. U aprilu 2018. godine, stranka je otvorila regionalnu kancelariju u Republici Krim.

Jedan od frontmena stranke je futuristički pisac Maksim Kalašnjikov. Kalašnjikova nazivaju čovekom Igora Strelkova (bivši ministar odbrane DPR-a, šef pokreta "Novorusija" – prim. red.), člana komiteta "25. januar".

Ranije, u intervjuu za deputata Državne dume Sergeja Šargunova, Igor Strelkov je rekao da je tokom Ruskog proleća 2014. godine, on u Sevastopolju vodio Zauzimanje vojnog aerodroma Belbek i pomagao ruskoj vojsci.

Prema navodima lista ForPost, Igor Strelkov može biti na čelu Sevastopoljskog ogranka „Partije dela“ i postati poslanik u njeno ime.

Navodno, stranka će graditi svoju izbornu agendu na patriotskoj temi, pokušavajući da pobedi stranku Jedinstvena Rusija u ovoj oblasti.

Kako SAD ruše još jednog latinoameričkog predsednika, pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Strelkov: Rat sa Ukrajinom je neizbežan

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA