Najnovije

Savez udruženja boraca i ratnih vojnih veterana pristupio Srpskoj desnici

Nakon udruženja „Naš istok“ Srpskoj desnici pristupio je i Savez udruženja boraca i ratnih vojnih veterana – Starih ratnika Srbije iz Bora.

Veterani pristupaju SD (Foto: Srpska desnica)

Predsednik udruženja Žarko Perović potpisao je memorandum o saradnji sa predsednikom Srpske desnice Mišom Vacićem, napominjući  da je u Srpskoj desnici i njenom mladom lideru prepoznao iskrenog  partnera i da će buduće aktivnosti biti  rezultat zajedničke saradnje borbe za Srbiju.

„Izrazito sam ponosan što je Savez postao deo desnice jer je upravo Srpska desnica prepoznata od strane boračkih i veteranskih udruženja kao politička opcija koja sabira patriotsko - nacionalni blok“, rekao je Miša Vacić dodajući da je ovo devetnaesta organizacija koja je zvanično postala deo SD-a.

Srpska desnica ističe da je predsednik Pokreta veterana Saša Dujović zamenik predsednika Miše Vacića, dok je predsednik Saveza boračkih organizacija Republike Srbije – Sabor Dejan Marjanović član predsedništva Srpske desnice.

Foto: Srpska desnica

Legendarni šef obezbeđenja generala  Ratka Mladića Branislav Puhalo je predsednik Saveta za bezbednost Srpske desnice, a čuveni sarajevski ratni komadant dobrovoljaca Branislav Brne Gavrilović je počasni član predsedništva.

'’Srpska desnica je ponosna na činjenicu da mnogi ugledni pojedinci i ozbiljne patriotske organizacije prepoznaju njen politički potencijal. Iskreni patriotizam koji promoviše Srpska desnica, u nameri odbrane srpskih nacionalnih interesa, svakim danom privlači sve više rodoljubivo opredeljenih građana i nacionalnih pokreta koji su spremni da se bore za svoju državu'’, piše u saopštenju SD.

Da li nezavisnost Republike Srpske znači i ostanak Kosmeta u Srbiji, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Srpska desnica – Miroljub Petrović i Miša Vacić

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA