Najnovije

U STRAHU SU VELIKE OČI: Policija pritiska vođe navijača da ne idu na protest

Suština ovakvog bezrazložnog uznemiravanja građana, jeste da se obeshrabre navijačke grupe da se uključe u proteste "97000dupri se".

Šetnja subotom (Ilustracija: Pokret 97000 odupri se)

Strah režima od protesta slobodnih građana planiran za sutra uveče, koji organizuje Građanski pokret „97000dupri se“, prelazi u paniku. 

Kako saznaje podgorički portal IN4S, policija danas ide kod poznatih članova navijačkih grupa na njihove kućne adrese. Ukoliko ih ne nađu kod kuće, ostavlja im se poziv da se jave u Centar bezbednosti.

Razlog zbog čega se predstavnici navijača pozivaju se ne navodi.

Međutim, istaknute su moguće sankcije: u slučaju neodazivanja oni će biti privedeni.

Suština ovakvog bezrazložnog uznemiravanja građana, jeste da se obeshrabre navijačke grupe da se uključe u proteste „97000dupri se“.

Portal je ranije pisao da policija ima isplanirano i da grupa mladića iscenira incident, koji bi poslužio kao povod da se interveniše.

Početkom februara, visoki funckioneri ANB-a i bezbedonosno interesantna lica sastala su se u podgoričkom lokalu „Astorija“, kako bi zajednički isplanirali korake kojim bi protesti „97000dupri se“ bili ugušeni sličnom protestima DF-a 2015. godine.

Prošle subote na podgoričke ulice izašlo je 10000 građana, a za sutrašnji protest svoje prisustvo su najavili slobodni građani iz svih delova Crne Gore.

Nakon jučerašnjeg neuspešnog nastupa DPS-a u Skupštini Crne Gore povodom afere „Koverta“ svoje mišljenje o toj i svim drugim aferama koje potresaju Crnu Goru poslednje tri decenije daće građani. Pritisak koji sada osećaju i predstavnici navijača, koji bi i sami mogli dovesti veliki broj mladih ljudi na ulice, samo je simptom panike koja je zahvatila sve nivoe režima.

Kakve nezakonite postupke veši Ana Brnabić, pogledajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

97000 odupri se

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA