Najnovije

Posle ovog snimka više nećete jesti brzu hranu

Evgenij Ivanov 26-godišnji mladić naišao je po picu u blizini autobuske stanice i tamo ga je dočekao veoma jeziv prizor.
Foto: Jutjub printskrin

Foto: Jutjub printskrin

Naime, vidio je tri pacova kako šetaju po picama, a radnici restorana brze hrane potpuno su ignorisali takav prizor kao da su na to naviknuti. “Nisam mogao verovati svojim očima! Ta tri pacova su bila nenormalno velika i bezbrižno su trčkarali po hrani dok je radnica pored njih potpuno nemarno stajala. Kad sam izvadio mobilni da to snimim, ona je vrlo brzo pobegla tako da je nemam na snimku, ali hteo sam svima pokazati što se događa jer kod nas postoji veliki problem sa pacovima i videti ovakav jedan prizor bilo je neverovatno”, rekao je 26-godišnji Rus. Stoga je Evgenij sa svojim snimkom, koji je objavio i na internetu, otišao u policiju. U vrlo brzom roku sanitarna inspekcija zatvorila je restoran i pokrenuta je istraga, a sva hrana iz restorana je uništena. “Ovako nešto predstavlja smrtnu opasnost za javnost i stoga ćemo proveriti i druge restorane brze hrane kako bismo se uverili da se nešto slično ne događa i da se ne bi nešto slično ponovilo u budućnosti', izjavio je portarol tamošnje policije. Valja istaknuti kako se upravo u toj regiji nedavno pojavila virusna hemoragijska groznica koju inače prenose pacovi, a bolest napada unutrašnje organe i izaziva otkazivanje bubrega. Menadžer restorana brze prehrane izjavio je kako uprava nije znala da postoji problem sa pacovima. “Sad smo svesni situacije i radimo na tome da se problem ukloni. Zašto nas prodavačica o svemu nije obavestila, ne znamo, ali trenutno je na ispitivanju”, rekao je menadžer.
Pročitajte još:RODITELJI OPREZ: Maša (13) bojila trepavice i obrve pa oslepela!Jogurt smanjuje rizik od dijabetesaOvo je 10 znakova da imate probleme sa jetrom
Izvor: jutarnji.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA