Najnovije

Laslo Đere trofej posvetio preminulim roditeljima: Nadam se da me gledaju! (FOTO/VIDEO)

Srpski teniser Laslo Đere posvetio je prvu titulu u karijeri svojim preminulim roditeljima. Đere je pobedom nad Feliksom Ože-Alijasimom od 6:3, 7:5 došao do trofeja u Rio de Žaneiru, svog prvog u karijeri. Srpski teniser se zahvalio svima prisutnima na stadionu u Riju.

Laslo Đere (Foto: Jutjub)

- Hvala vam svima što ste došli i bodrili nas. Čestitam Feliksu. Tako si mlad, ima još mnogo vremena za tebe za mnogo trofeja u budućnosti. Hvala organizatorima, sponzorima, sudijama, skupljačima ostalima... Želim da se zahvalim svom treneru Borisu (Čonkiću) i celom mom timu i prijateljima - kazao je Đere. 

Đere nije mogao da sakrije emocije, a trofej je posvetio roditeljima koji su ga prerano napustili.

- Ovaj trofej posvećujem trofej mojim roditeljima. Mamu sam izgubio pre sedam godima, ovo posvećujem njoj. Posvećujem trofej i ocu, kojeg sam izgubio pre dva meseca. Oni su imali najveći uticaj na mene i zbog njih sam ovde danas. NJima se zahvaljujem i nadam se da me sada gledaju - rekao je emotivni Laslo. 

Laslo je dodao da je zahvalan svojoj mlađoj sestri i devojci koje su bile uz njega kroz sve najteže trenutke. Đerea sada, prema planu i programu, očekuje turnir u Sao Paolu, ali će to učešće skoro sigurno otkazati kako bi otišao na zasluženi odmor.

Putin pozvao Đokovića da bude njegov gost, a Novak ga je odbio. Pogledajte OVDE zbog čega je odbio poziv ruskog predsednika.

Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Velika pobeda Lasla Đere

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA