Najnovije

EKONOMISTA IZNEO TEŠKE OPTUŽNE PROTIV SNS: Država dozvoljava kriminal usmeren na bogaćenje ljudi iz vlasti (VIDEO)

Gost produkcije "Slavija TV" bio je Dragan Radović, ekonomista koji tvrdi da ima saznanja o ekonomskim malverzacijema vlasti.

Dragan Radović (Foto: Jutjub)

Radović iznosi veliki broj podataka vezanih za ekonimiju Srbije od 2000. godine pa do danas, iz kojih temeljnom analizom izvlači zaključke o ekonomskom stanju i politici zemlje. Radović smatra, da u Srbiji ne postiji nikakva ekonomska politika, već pljačka, koja predstavlja glavni uzrok ekonomske propasti zemelje, iza koje stoji visoko organizovani državni kriminal.

„Svaki kriminal koji je dozvoljen od strane države, je isključivo dopušten da bi neko iz državnih struktura ostvario ličnu korist”, kaže on.   

Radović tvrdi  da su glavne krađe u okviru državnih struktura, koje se tolerišu, dok oni koji kradu van državnog sklopa, oni se sankcionišu. Radović opisuje piramidu kriminala Srbije, gde što se ide od nižeg ka višem nivou piramide, lopova ima manje, ali je krađa veća.

On objašnjava da u Srbiji sirotinja je ta koja uvek plaća, odnosno nju je država najviše i najobimnije opteretila. Radović izričito kaže, otima se siromašnima da bi se dalo bogatima.

„Srbija je prevarantska država, koja sve radi protiv naroda, na žalost masa tih najsiromašnijih se prodaje za sendviče i glasa za svoje dželate“, objašnjava on.

Dragan Radović je između ostalog ustanovio, da se u Srbiji ukrade novca u vrednosnti od jednog budžeta. On govori o tome gde se najviše krade i koji su mehanizmi krađe, kritikuje ekonomsku politiku Zapada prema Srbiji i one u našoj zemlji koji im zarad ličnih interesa služe. Zalaže se da se proverom porekla imovine otkrivaju i kažnjavaju oni koji do iste nelegalno došli. Veruje da se Srbija može upotpunosti promeniti, uz samo malo volje i deje svoje rešenje za ekonomski preporod zemlje.

Šok u Hrvatskoj, velika svetska kompanija odlazi iz te zemlje, više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA